Advertisement

Hazard haluaa siirtyä Real Madridiin voittaakseen Ballon d’Orin – lyttäsi huhut tammikuussa siirtymisestä

Chelsean supertähti Eden Hazard on ollut tällä kaudella maagisessa vireessä. Valioliigan maalipörssiä johtava belgialainen on iskenyt kahdeksaan valioliigaotteluun jo seitsemän maalia ja antanut kolme maaliin johtanutta syöttöä.

Chelsean kannattajille huolenaiheita aiheuttaa kuitenkin belgialaistähden halu siirtyä Real Madridiin. Hazardilla on sopimus lontoolaisseuran kanssa kesään 2020 asti, mutta hän on itse kertonut, että hän on aina unelmoinut pelaamisesta Real Madridissa ja olisi tulevaisuudessa halukas liittymään seuraan.

Hazardia on kosiskeltu Espanjan suurseuraan jo useita vuosia, mutta hän on pysynyt uskollisena lontoolaisseuralle. Nyt siirto on kuitenkin lähempänä kuin koskaan aiemmin, ja viimeisten päivien aikana on ollut huhuja jopa siitä, että Hazard siirtyisi madridilaisseuraan jo tammikuussa.

Torstaina Sky Sportsin haastattelussa Hazardilta kysyttiin suoraan, voisiko siirto tapahtua jo tammikuussa. Vastaus oli lyhyt, mutta ytimekäs: “Ei”

Hazard itse kokee, että voittaakseen Ballon d’Orin – ja tulla kruunatuksi maailman parhaana pelaajana – hänen tulee pelata Espanjassa.

“Siksi haluan siirtyä, ehkä, hymyilevä Hazard sanoi.

Hazardilta kysyttiin myös, pitääkö hän itseään tällä hetkellä maailman parhaana jalkapalloilijana.

“Kyllä, belgialaistähti sanoi itsevarmasti.

“Joukkue auttaa minua myös paljon. Voin varmasti itsekin parantaa. Voimme tehdä enemmän maaleja ja syöttää niitä enemmän.