Advertisement

Hazard haluaa tulla muistetuksi Chelsea-legendana

Chelsean tähtipelaaja Eden Hazard ylitti eilen sadan Chelsealle virallisissa otteluissa tehdyn maalin rajan, kun hän osui kahdesti Chelsean voittaessa Watfordin Valioliigassa lukemin 2-1. Yhteensä Hazardilla on nyt 101 maalia Chelsean paidassa.

Hazard kertoi ottelun jälkeisessä haastattelussa tuon saavutuksen olevan hänelle tärkeä. Hän myös haluaisi tulla muistetuksi Frank Lampardin, John Terryn ja Didier Drogban kaltaisten Chelsean legendojen joukossa.

”Se merkitsee minulle paljon, erityisesti koska saimme napattua myös voiton”, Hazard kommentoi Sky Sportsin mukaan. ”101 maalin tekeminen tälle mahtavalle seuralle on jotain mitä en tule koskaan unohtamaan, mutta nyt luulen että fanit, henkilökunta, minä ja muut pelaajat kaikki haluamme lisää. Haluan tehdä lisää maaleja tälle seuralle ja sitten yrittää tulla legendaksi kuten Lampard, Terry ja Drogba. Yritän aina tehdä parhaani. Mutta kun voitamme otteluita voimme nauttia paljon enemmän.”

Hazardia tämän kauden joka käänteessä seurannut puheenaihe on ollut hänen ilmeinen halunsa edustaa Real Madridia jossain vaiheessa uraansa. Hänellä on tämän kauden jälkeen vielä yksi vuosi sopimusta Chelsean kanssa jäljellä. Vaikka Hazard on viime vuosina ollut Chelsealle hyvin tärkeä pelaaja, on hänellä vielä matkaa Lampardin, Terryn ja Drogban kaltaisten nimien saavutuksiin. Chelsean leirissä belgialaisen viimeisimmät kommentit voidaan siis kenties nähdä hyvänä merkkinä mahdollisesta jatkosopimukseen suostumisesta.