Advertisement

Hazard hylännyt Chelsean jatkosopimustarjoukset – siirto Real Madridiin ensi kesänä?

Espanjalaisjätti Real Madridin on huhuttu jo vuosia olleen kiinnostunut Chelsean tähtipelaaja Eden Hazardista. Siirtoikkunan auettua aihe on jälleen noussut vahvasti esille ja madridilaisseuran kerrotaan olleen yhteydessä jo 27-vuotiaan belgialaisen lähipiiriin. Asiasta uutisoi madridilaislehtien mukaan Radio Montecarlo.

Cristiano Ronaldon tällä kaudella heikentyneet peliesitykset ja ikääntyminen ovat suuri huolenaihe Madridissa. Los Blancosilla on kaksi vaihtoehtoa portugalilaistähden korvaajaksi, Neymar ja Hazard.

Real Madridin valmentaja Zinedine Zidane on kertonut, ettei joukkue ole hankkimassa uusia pelaajia tammikuun siirtomarkkinoilla, mutta lähteen mukaan seura on ollut yhteydessä Hazardin läheisiin nimenomaan ensi kesä mielessä.

Brittimedioiden mukaan Chelseakin on tietoinen Real Madridin kiinnostuksesta ja sen takia joukkue on yrittänyt solmia avainpelaajansa kanssa jatkosopimusta, joka tekisi hänestä Valioliigan parhaiten palkatun pelaajan.

Radio Montecarlo:n mukaan Hazard on kuitenkin tähän mennessä hylännyt Chelsean jatkosopimustarjoukset.

Mielenkiintoisen lisän aiheeseen tuo Edenin isän Thierry Hazardin hiljattain antamat kommentit, joiden mukaan hänen poikansa on hylännyt jatkosopimustarjoukset, koska hän haluaa pitää oven avoinna Real Madrid -siirrolle.

Villeimmissä huhuissa on myös vihjailtu seurojen välisestä vaihtokaupasta, jossa Ronaldo siirtyisi Lontooseen ja Hazard Madridiin. Tuon saagan toteutumiseen jaksaa tuskin kukaan uskoa.