Advertisement

Hazard uskoo Barkleyn voivan olla yksi maailman parhaista

Sunnuntain ottelu Southamptonia vastaan oli kenties Ross Barkleyn Chelsea-uran toistaiseksi paras. Barkley syötti ensimmäisellä puoliajalla Eden Hazardin avausmaalin ennen kuin vajaan tunnin kohdalla tuplasi itse maalillaan Chelsean johdon. Barkley tuli vaihtoon 81 minuutin kohdalla ja keräsi esityksestään runsaasti kiitosta.

Yksi 24-vuotiasta Barkleya suitsuttavista henkilöistä on juuri joukkuetoveri Hazard. Hazard sanoo seuranneensa Barkleya jo nuoresta Everton-pelaajasta lähtien ja on tyytyväinen siihen, kuinka Barkley on palannut pitkän loukkaantumisen jäljiltä pelikentille.

“Hänellä on ollut vähän epäonnea loukkaantumisten kanssa viimeisen vuoden tai kahden aikana, mutta uskon hänen voivan nousta fantastiselle tasolle koska hän on fantastinen pelaaja”, Hazard sanoi Sky Sportsin mukaan. “Muistan kun katselin hänen otteitaan Evertonin paidassa. Hän on yhä nuori, joten uskon että hän on hyvä pelaaja Chelsean tulevaisuudelle.”

Hazardin kehut eivät kuitenkaan siihen loppuneet. Hän uskoo, että oikeanlaisessa roolissa Barkley voi nousta jopa maailman parhaiden keskikenttäpelaajien joukkoon.

“Jos Rossille antaa vapauksia kentällä ja itseluottamusta, hän voi olla yksi maailman parhaista keskikenttäpelaajista”, Hazard jatkoi. “Hän on vahva ja voimakas, hän osaa kuljettaa, hän on älykäs, osaa laukoa ja tehdä maaleja sekä myös syöttää. Jos hänellä on ympärillään pelaajia, jotka tukevat hänen peliään, hän voi olla yksi parhaista.”

Barkleyn hyvät otteet eivät ole jääneet huomaamatta myöskään Englannin päävalmentajalta Gareth Southgatelta. Barkley kutsuttiin maajoukkueen mukaan ensimmäistä kertaa noin puoleentoista vuoteen. Englanti kohtaa lokakuussa Kansojen liigan vierasotteluissaan Kroatian sekä Espanjan.