Advertisement

Hazard uskoo jättävänsä Chelsean – “Luulen, että nämä ovat jäähyväiset”

Chelsea päätti kautensa eilen positiivisissa merkeissä voittamalla paikallisvastustaja Arsenalin Eurooppa-liigan finaalissa selkeästi lukemin 4-1. Ottelun hahmo, kuten niin usein Chelsean voitoissa viime kausien aikana, oli ehdottomasti Eden Hazard.

Hazard syötti tunnin kohdalla Pedron tekemän 2-0 maalin ja laukoi itse rangaistuspotkusta hieman myöhemmin joukkueensa jo kolme maalin johtoon. Arsenalin Alex Iwobi onnistui kaventamaan, mutta Hazard viimeisteli illan toisensa pian sen jälkeen ja lopetti Arsenalin pyristelyn.

Pitkin kautta Hazardin on huhuttu haluavan siirtyä lapsuutensa suosikkiseura Real Madridiin. Mies itse on toistuvasti sanonut keskittyvänsä kauden aikana Chelseaan. Nyt kausi on ohi, ja Hazard myöntää, että on tainnut pelata toistaiseksi viimeisen ottelunsa Chelsean paidassa.


“Tein jo päätökseni. Sanoin niin kaksi viikkoa sitten. Nyt asiat riippuvat molemmista seuroista. Minä vain odotan. Tiedämme lisää muutaman päivän päästä”, Hazard totesi Sky Sportsin mukaan. “Luulen, että nämä ovat jäähyväiset. Mutta jalkapallossa ei voi koskaan tietää.”

Hazard on ehtinyt saavuttamaan Chelseassa lähes kaiken mahdollisen Mestarien liigaa lukuun ottamatta. Nyt lienee aika uusien haasteiden.

“Unelmani oli pelata Valioliigassa ja tein niin seitsemän kauden ajan yhdessä maailman suurimmista seuroista”, Hazard jatkoi. “Ehkä nyt on aika uusien haasteiden.”

Hazardin siirtosumma tulee huhujen mukaan ylittämään 100 miljoonan punnan rajan. Siirtokiellossa oleva Chelsea ei vain pääse noita rahoja kuluttamaan. Hazardin panos täytyy korvata seuran sisältä. Ehdokkaita tuohon ovat mm. tammikuussa hankittu Christian Pulisic sekä lupaavia esityksiä kauden aikana osoittanut Callum Hudson-Odoi.

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!