Advertisement
" "

Hazard Valioliigan syyskuun pelaaja

Chelsean tähtipelaaja Eden Hazard on valittu Valioliigan syyskuun parhaaksi pelaajaksi. Palkinnosta äänestivät yhdessä asiantuntijaraati, Valioliiga-joukkueiden kapteenit sekä fanit. Hazardin lisäksi ehdolla olivat Wolvesin Willy Boly, Arsenalin Alexandre Lacazette, Leicesterin James Maddison, Evertonin Gylfi Sigurdsson sekä Manchester Cityn Raheem Sterling.

Hazardin vire oli syyskuussa koko alkukauden tapaan hurja. Hän teki neljässä Valioliigan ottelussa yhteensä viisi maalia. Chelsea kokonaisuudessaan onnistui maalinteossa seitsemän kertaa syyskuun aikana.

Tämä on belgialaiselle toinen kerta, kun hänet valitaan Valioliigan kuukauden pelaajaksi. Edellisen kerran hän voitti palkinnon lokakuussa 2016. Edellinen kuukauden pelaajaksi valittu Chelsea-pelaaja on Diego Costa, joka voitti marraskuussa 2016. Viime kaudella siis yksikään Chelsean pelaaja ei onnistunut kyseistä kunniaa nappaamaan.

Hazard on istunut lähes täydellisesti Chelsean uuden managerin Maurizio Sarrin pelityyliin. Hazardin luovuus ja pallolliset kyvyt pääsevät hyvin oikeuksiinsa Sarrin energisen hyökkäävässä jalkapallossa. Sarrin mukaan 27-vuotias belgialainen on tällä kaudella kehittynyt huomattavasti myös pallottomassa pelissään.

Chelsean kannalta valitettavasti Hazardilla on jo katse urallaan eteenpäin. Hän on hyvin kiinnostunut Real Madridissa pelaamisesta ja Madridissa hänet varmasti otettaisiin avosylin vastaan. Hazard on kuitenkin vannonut pelaavansa vähintäänkin tämän kauden loppuun Chelseassa.