Advertisement

Hazard valmis palaamaan – tuskin koko pelin kunnossa

Chelsea on joutunut tulemaan viimeiset kolme ottelua toimeen ilman selkävamman vuoksi sivussa ollutta tähtipelaajaansa Eden Hazardia. Se ei ole kuitenkaan lontoolaisjoukkueen menoa juuri hidastanut. Eurooppa-liigassa kaatui BATE Borisov lukemin 3-1, Valioliigassa Burnley peräti lukemin 4-0 ja Carabao Cupissa useasta lepuutuksesta huolimatta Derby County lukemin 3-2.

Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö Hazard olisi joukkueelle äärimmäisen tärkeä pelaaja. Nyt Hazard alkaa olla valmis palaamaan kentälle. Chelsean managerin Maurizio Sarrin mukaan Hazard on ollut mukana vain yksissä harjoituksissa, joten täyden ottelun kunnossa hän viikonloppuna Crystal Palacea vastaan tuskin on.

”Eilen hän oli mukana ison osan harjoituksesta ykkösjoukkueen kanssa,” Sarri totesi Sky Sportsin mukaan. ”Mutta ehkä hän ei kuitenkaan ole vielä 90 minuutin kunnossa – se oli hänen ensimmäinen harjoituksensa viimeisten kahden viikon aikana. Ehkä hän pystyy pelaamaan 40-45 minuuttia, mikä on meille kuitenkin tärkeää.”

Sarri ei lähtenyt vielä sanomaan, onko Hazard kuitenkin avauskokoonpanossa vai aloittaako hän ottelun penkillä.

Chelsean aikakausi Sarrin alaisuudessa on lähtenyt käyntiin erinomaisesti. Kymmenessä ensimmäisessä Valioliiga-ottelussa ei ole vielä tullut tappiota, ja seuraava tappioton ottelu sivuaisi uuden managerin Valioliiga-ennätystä. Sarri ei itse olisi uskonut näin hyvään alkuun ennen kautta.

”En – kaikissa muissa seuroissa aiemmin olen ollut ongelmissa ensimmäisen kahden kuukauden ajan,” Sarri jatkoi. ”Täällä minulla oli onnea, koska pelaajat ovat pystyneet voittamaan ilman todella hyvää taktisen organisoinnin tasoa.”