Advertisement

Hazard vihjasi jälleen lähdöstään – paljasti myös käyneensä keskusteluja Arsenalin kanssa

Chelsean laitahyökkääjä Eden Hazardin kesäsiirtoa Real Madridiin pidetään lähestulkoon varmana asiana. 28-vuotiaalla Hazardilla on sopimustaan Chelsean kanssa jäljellä enää yksi vuosi, joten kesän siirtoikkuna on myös lontoolaisseuran viimeinen mahdollisuus saada siirtokorvaus belgialaispelaajasta.

Hazardin viimeiseksi otteluksi Chelsea-paidassa jäänee keskiviikkona Bakussa pelattava Eurooppa-liigan finaali, jossa vastaan asettuu paikallisvastustaja Arsenal. Ja mikä olisikaan Hazardin kannalta upeampaa, kuin päättää upea Chelsea-ura mestaruusjuhliin.

”Se on eurooppalaisen kilpailun finaali ja se on minulle, seuralle, managerille ja faneille jotain erittäin tärkeää”, Hazard sanoi.

”Kun pelaat finaalissa, ei ole väliä, onko se Mestarien liigan, Eurooppa-liigan tai Liigacupin; haluat vain voittaa.

”Jos se on minun viimeinen peli, toivon meidän voittavan pokaalin. Ensimmäinen voittamani pokaali Chelseassa oli Eurooppa-liigan, joten olisi mukavaa jos se olisi myös viimeinen.”

Hazard kuitenkin paljasti, että mitään sopimusta Realin kanssa ei vielä ole tehtynä.

”Tällä hetkellä en voi sanoa mitään, koska mitään ei ole tapahtunut. Se on seurojen välinen asia enkä ajattele sitä itse. Olen tehnyt niin koko kauden ajan ja olen pelannut melko hyvin. Joten pysyn siinä tilassa; ajattelen vain jalkapalloa. Finaalin jälkeen näemme mitä tapahtuu.”

Hazard kertoi samalla, että kävi kesällä 2012 ennen Chelsea-siirtoaan neuvotteluja mm. Arsenalin kanssa, mutta lopulta Chelsean silloinen Mestarien liigan voitto sai belgialaisen pään kääntymään Lontoon sinisiin. Valintaansa hän ei ole katunut päivääkään.

”Luulen, että tein oikean päätöksen.”