Advertisement

Hazardin soolo West Hamia vastaan Valioliigan huhtikuun maali

Chelsean tähtipelaaja Eden Hazardin maali West Ham Unitedia vastaan 8. huhtikuuta pelatussa ottelussa on valittu Valioliigan huhtikuun komeimmaksi maaliksi.

Hazard teki 2-0 -voittoon päättyneen ottelun molemmat maalit, mutta maaleista ensimmäinen oli palkinnon tuonut suoritus. Ottelun 24. minuutilla Hazard sai pallon lähes keskellä kenttää. Hän pujotteli viiden eri West Hamin puolustajan ohi ennen kuin sijoitti pallon maalin alanurkkaan ohi Lukasz Fabianskin.

Belgialaisen omasta mielestä maali oli yksi hänen uransa parhaista, etenkin koska se tuli Lontoon paikalliskamppailussa.


“Se on kärkipäässä ihan varmasti”, Hazard kertoi Valioliigan verkkosivuilla. “Eritoten koska se tuli vieläpä derbyssä, omien kannattajiemme edessä Stamford Bridgellä.”

Valioliigan kuukauden maalin palkintoa on jaettu kaudesta 2016-17 lähtien. Hazard voitti palkinnon nyt toistamiseen, juhlittuaan aiemmin helmikuussa 2017. Hän on kolmas palkinnon kahdesti voittanut pelaaja Pedro Rodriguezin sekä Andros Townsendin jälkeen.

Hazardin komeaa yksilösuoritusta West Hamia vastaan voi ihailla alla olevasta videosta:

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!