Advertisement

Hazardin vaikea valita Chelsean ja Real Madridin väliltä

Eden Hazard on ollut huimassa vireessä uuden kauden alussa. Eilen syntyi taas niin maali kuin syöttökin Chelsean kaataessa vieraissa Southamptonin lukemin 3-0. Yhteensä Hazard on Valioliigan seitsemässä ottelussa tehnyt kuusi maalia ja antanut kolme maaliin johtanutta syöttöä. Tehoitta hän on jäänyt ainoastaan maalittomassa tasapelissä West Hamia vastaan.

Kesällä oli kuitenkin lähellä, ettei Hazard olisi vaihtanut maisemaa. Hienosti menneiden MM-kisojen jälkeen hän antoi haastattelun, jossa kertoi että kenties on aika siirtyä eteenpäin. Real Madrid oli miehestä hyvin kiinnostunut. Hazardin entinen joukkuetoveri Thibaut Courtois vaati ja sai siirron Madridiin, mutta tulehdutti siinä rytäkässä välinsä Chelsean kanssa. Hazard sanoo, ettei halua ajautua samaan tilanteeseen.

“En halua sitä. Haluan sen, mikä on hyväksi minulle, mutta myös hyväksi seuralle koska tämä seura on antanut minulle kaiken”, Hazard totesi Sky Sportsin mukaan. “En halua sanoa kirjoittavani uuden sopimuksen ja sitten joutua perumaan puheeni. Joskus herään aamulla ja ajattelen haluavani lähteä. Joskus ajattelen haluavani jäädä. Se on vaikea päätös, kyse on tulevaisuudestani. Olen 27 ja täytän tammikuussa 28.”

Hazardin unelma on ollut jo pienestä lähtien pelata Real Madridissa. Jos Chelsean johtoporras haluaa jutella jatkosopimuksesta, mies on kuitenkin valmis avoimeen keskusteluun.

“Real Madridissa pelaaminen on ollut unelmani lapsesta asti. Saa nähdä”, Hazard jatkoi. “En halua sanoa, etten keskustelisi Chelsean ja omistajan kanssa. Puhun heidän kanssaan paljon. Jos he tulevat luokseni, niin silloin puhun heille.”

Hazardilla on sopimusta Chelsean kanssa kesään 2020 asti. Mikäli uutta sopimusta ei synny, on mies taas tammikuussa tai viimeistään ensi kesänä siirtomarkkinoiden kuumimpia nimiä.