Advertisement

Hector Bellerin: Wenger laittoi pelaajat ruotuun puoliajalla

Arsenal nousi ilmiömäisesti 0-2 tappioasemasta 3-2 johtoon eilisessä Valioliigatrillerissä Liverpoolia vastaan. Liverpool tuli ottelussa lopulta tasoihin. Ensimmäisen puoliajan esitys oli kotijoukkueelta surkea. Puoliaikaa sävyttivät useat harhasyötöt etenkin hyökkäysaluleella. Muutoinkin joukkueen hyökkäyspeli vaikutti hyvin hampaattomalta. Laukauksia joukkue ei saanut maalia kohden ensimmäistäkään.

Arsenalin laitapuolustaja Hector Bellerin kertoi ottelun jälkeen joukkueen managerin laittaneen pelaajat puoliajalla ruotuun. Välitöntä tehoa tuolla ei ollut, sillä vierailijat menivät toisen maalin turvin 0-2 johtoon. Sitten Arsenal heräsi ja iski reilussa kuudessa minuutissa kolme maalia.

“Emme aloittaneet kovin hyvin. He menivät johtoon, mutta pomo näytti meille paikkamme”, Bellerin kertoi ottelun jälkeen.


“Hän kertoi meille mitä meidän täytyy tehdä ja joukkue reagoi siihen hyvin. Teimme kolme nopeaa maalia ja joukkueen uskon nousemisen pystyi näkemään. Meidän olisi pitänyt puolustaa paremmin pitääksemme johtoasemamme. Emme onnistuneet siinä, joten se on hieman katkeraa.”

“Ottelussa oli paljon positiivista. Usko, joka meillä oli ja se miten onnistuimme kääntämään tilanteen.”

“Managerin puoliaikapuhe oli hyvä ja täynnä uskoa ja tiesimme olevamme riittävän hyviä.”

Arsenal ja Liverpool pelasivat lopulta 3-3 tasapelin ja ottelu oli loppuun saakka huippujännittävä. Kumpi tahansa joukkueista olisi voinut voittaa ottelun.