Henry neuvoo Rashfordia siirtymään peliajan perässä muualle

Marcus Rashfordin elämä Manchester Unitedissa peliajan suhteen muuttui radikaalisti huonompaan suuntaan Tammikuussa. Alexis Sanchezin saapuminen seuraan tarkoittaa lähtökohtaisesti peliajan huomattavaa laskua englantilaiselle. Sanchez on sen profiilin pelaaja, jota manageri Jose Mourinhon on hyvin vaikea jättää penkille, vaikka chileläinen pelaisi kuinka huonosti.

Myös ranskalainen Anthony Martial on lähtökohtaisesti saman pelipaikan pelaaja, kuin edellä mainittu kaksikko. Jokainen kolmikosta on kuitenkin kykenevä pelaamaan myös kärkenä, mutta tuota pelipaikkaa pitää hallussaan Romelu Lukaku. Mahdollisuudet Unitedissa ovat siis Rashfordille hyvin rajatut.

Arsenalin entinen tähtihyökkääjällä Thierry Henryllä on hyvin yksinkertainen neuvo nuorelle englantilaiselle ja tuo neuvo on siirtyminen toisaalle.

”Minusta yksi tärkeimmistä asioista on, että saat pelata”, Henry kertoi Sky Sportsin Monday Night Football –lähetyksessä.

”Et voi istua penkillä ja missata pelejä ja mahdollisuutta oppia pelistä.”

”Rashfordin on ollut hyvin vaikea kehittää omaa peliään, sillä toisinaan hän pelaa vasemmalla ja toisinaan oikealla.”

”Lähteminen on hyvin voimakas sana. Hän on luonnollisesti sieltä kotoisin ja haluaa pelata Unitedissa, mutta hänen on pelattava, jotta voi tulla paremmaksi. Se on vaikeaa Sanchezin saapumisen myötä.”

”Kauden päätteeksi hänen on ehkä mietittävä tarkkaan kysymystä: Jäänkö?”

Henry tietää mistä puhuu, sillä ranskalaisella itsellä oli nuorena Juventuksessa hyvin vaikeaa siirryttyään italialaisjättiin Ranskan Monacosta. Vasta siirto Arsenaliin toi hänelle kunnolla peliaikaa, joka mahdollisti nousun maailman eliittiin.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom