Advertisement

Herrera jättää ManU:n kesällä

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Ander Herrera jättää seuran kesällä hänen sopimuksensa päättyessä. Manchester United tiedotti asiasta julkaisemalla Herreran jäähyväisvideon virallisella Twitter-tilillään.

29-vuotias Herrera siirtyi Manchester Unitediin Athletic Bilbaosta kesällä 2014. Yhteensä hän on viiden kauden aikana ehtinyt pelaamaan Unitedin paidassa 189 ottelua, joissa on syntynyt 20 maalia. Tällä kaudella Herrera on pelannut 28 ottelussa ja iskenyt kolme täysosumaa.

“Minulla on punaista sydämessäni, tiesin sen ensimmäisestä hetkestä kun pelasin täällä ja vedin tuon pelipaidan ylleni”, Herrera totesi. “Seura, jolla on tuhansia faneja jotka muistavat ja kunnioittavat pelaajia, jotka antavat kaikkensa seuralle. Tuntui erityiseltä, kun kuulin nimeäni huudettavan. Olin ylpeä kun kannattajat päättivät, että olen osa seuran uskomatonta historiaa.”


Herreran uskotaan yleisesti allekirjoittavan sopimuksen Paris Saint-Germainin kanssa ja siirtyvän ilmaiseksi sinne.

“Joka kerta kun edustin tätä seuraa, voitoissa ja tappioissa, jopa silloin kun en voinut itse auttaa kentällä, ymmärsin mitä tämä seura merkitsee”, Herrera jatkoi. “Tulen muistamaan kaikki lähes 200 ottelua jotka pelasin tässä paidassa, koska Englannin hienoimmassa seurassa pelaaminen on ollut todellinen kunnia. Kiitos mahtavista viidestä vuodesta.”

Herreran lisäksi myös kapteeni Antonio Valencia on jättämässä Unitedin kesällä. Hänen sopimuksessaan oli optio lisävuodesta, jonka seura on kuitenkin päättänyt jättää käyttämättä. Myös Juan Matan sopimus on päättymässä kesällä, eikä uudesta ole vielä päästy yhteisymmärrykseen.

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!