Advertisement

Hieno ele palkittiin – Valioliigaseuran nuori kannattaja pääsee tapaamaan idolinsa!

Täksi kaudeksi Valioliigaan noussut Huddersfield voitti sensaatiomaisesti viime viikonloppuna Manchester Unitedin kotikentällään luvuin 2-1. Ottelun jälkeen Huddersfieldin avausmaalin tehnyt australialainen keskikenttäpelaaja Aaron Mooy sai onnistumisestaan varsin odottamattoman bonuksen

Huddersfieldin nuori kannattaja oli löytänyt ottelun yhteydessä stadionilta viiden punnan setelin, jota hän ei kuitenkaan pitänyt, koska hänen isänsä oli opettanut olemaan pitämättä sitä, mikä ei ole omaa. Nuori Adam-niminen poika päättikkin lähettää rahan sisältävän kirjeen Huddersfieldin johtoportaalle, jossa hän käski heidän antaa rahan ottelun parhaaksi pelaajaksi valitulle Mooylle.

– Mooy voi pitää rahan, koska hän pelasi erittäin hyvin ja teki maalin, Adam kirjoitti kirjeeseen.

Huddersfieldin johtoportaaseen kuuluva Sean Jarvis julkaisi Twitterissä kuvan kirjeestä, jonka jälkeen uutinen lähti leviämään sosiaalisessa mediassa.

Mooyn saatua tietää asiasta, hän kirjoitti omalle Twitter-tililleen haluavansa tavata tämän nuoren herran.

Eikä aikaakaan, kun tapaaminen oli jo sovittu. Keskiviikkona-iltana Mooy twiittasi tapaavansa Adamin perjantaina. Oletettavaa onkin, että australialainen palkitsee joukkueen nuoren kannattajan huomionosoituksesta. Toisaalta jo pelkkä idolinsa tapaaminen on varmasti hieno kokemus nuorukaiselle ja se jää varmasti hänen mieleen loppuiäksi.

Mooylla on edessään kiireinen viikonloppu, sillä lauantaina joukkueella on mahdollisuus uuteen tuhkimotarinaan, kun Huddersfield matkustaa Anfieldille Liverpoolin vieraaksi.