Advertisement
" "

Hirmuvireessä oleva Manchester City kohtaa Newcastlen

Viasatin ja Viaplayn päivän TV-ottelussa Newcastle saa vieraakseen kovassa vireessä olevan Manchester Cityn.

Joukkueet taistelevat sarjataulukossa täysin eri sijoituksista. Newcastle joutuu venymään parhaimpaansa säilyttääkseen sarjapaikkansa, kun taas Manchester City taistelee mestaruudesta. 23 pelatun ottelun jälkeen joukkueiden piste-ero on peräti 35 pistettä – se kertonee kaiken oleellisen joukkueiden tasoerosta.

Newcastlen manageri Rafa Benitez on haikaillut jo pitkään hankintojen perään, mutta Harakoiden toimistolla asiat eivät näytä etenevän mihinkään suuntaan. Jo varmana pidetty lainadiili Jordan Lukakun kanssa kariutui, joten Benitez ei ole tämänkään siirtoikkunan aikana saamassa vahvistuksia riveihinsä. Harakoiden loukkaantuneiden listakin kasvaa ottelu ottelulta, joten Beniteziltä vaaditaan jälleen ihmeitä, jotta St James Parkilla pelataan myös ensi kaudella valioliigajalkapalloa.

Sarjassa kakkosena oleva Manchester City on neljä pistettä perässä sarjakärki Liverpoolia, mutta nyt joukkueelle avautuu paikka lyödä paineita merseysidelaisjoukkueen suuntaan, sillä Redsit pelaavat oman ottelunsa vasta keskiviikko-iltana. City on ollut hirmuvireessä tammikuun alun Liverpool-voiton jälkeen, ja jyrännyt kaikki kuusi sen jälkeistä ottelua täysin käsittämättömällä maalierolla 28-0!

Joukkueiden välinen kauden avauskohtaaminen Etihadilla päättyi Cityn niukkaan 2-1 -kotivoittoon, joten Newcastle on osoittanut, että se pystyy hyvänä päivänä Cityä kiusaamaan.

Newcastlen poissaolijoiden lista on kuitenkin huolestuttavan pitkä. Sivussa illan ottelusta ovat maalivahdit Rob Elliot ja Karl Darlow, keskikenttäpelaajat Yoshinori Muto ja Ki Sung-Yong sekä espanjalaishyökkääjä Joselu. Lisäksi Paul Dummettin, Jonjo Shelveyn sekä Mohamed Diamen pelaaminen on epävarmaa.

Man Cityn loukkaantuneiden listalta löytyvät ainoastaan pitkäaikaispotilas Claudio Bravo sekä joukkueen kapteeni Vincent Kompany.

Kaipaatko lisäjännitystä otteluihin? Betssonin pelikohteet kaikkiin valioliigaotteluihin löydät täältä!