Hirveää sähläystä! Liverpoolin ja Tottenhamin otteluissa nähtiin karmaisevia maalivahtimokia

Kuva: TT, Matt Wilkinson

Lauantainen Valioliigakierros tarjoili jälleen kerran viihdyttävää sisältöä jalkapallofaneille. Kuitenkin kierroksen puhutuimmat tapahtumat liittyivät maalivahtien hölmöilyihin.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Liverpool kohtasi vieraissa Sheffield Unitedin. Erinomaisesti kauden aloittanut sarjanousija piti tiukasti pisteestä kiinni, kunnes 70. peliminuutilla Georginio Wijnaldum päästi vieraat piinasta Dean Hendersonin imuroidessa helpohkon laukauksen verkon perukoille.

Ottelu päättyi vieraiden 0-1 -voittoon ja Hendersonin moka oli median ykköspuheenaihe ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Esimerkiksi Sheffieldin luotsi Chris Wilder painotti, ettei tuonkaltaisiin virheisiin ole varaa, jos Henderson mielii huippuveskareiden joukkoon tulevaisuudessa.

Hendersonin imuroinnin voit katsoa tästä:

Lauantain toinen maalivahtivirhe nähtiin Tottenhamin ja Southamptonin välisessä ottelussa. Tottenham eteni 1-0 -johtoon, kun Tanguy Ndombele naulasi pallon verkkoon Heung-min Sonin esityöstä. 39. minuutilla saatiin kuitenkin todistaa Hugo Lloris -show, kun hän epäonnistui Cruyff-harhautuksessaan ja Southamptonin Danny Ings päästi viimeistelemään tasoitusosuman kiusallisen harhautusyrityksen jälkeen. Lloris saa kuitenkin kiittää Harry Kanea, kun hän viimeisteli upeasti ilmasta 2-1 -loppulukemat nelisen minuuttia myöhemmin.

Erhe ei ollut Llorikselle ensimmäinen laatuaan ja häntä onkin arvosteltu vahvasti virhealttiudestaan. Myös somessa otettiin ilo irti, varsinkin Lloriksen virheestä!