Advertisement
" "

Hollannin maajoukkuelaituri lainalle Aston Villaan

Aston Villa on hankkinut laitahyökkääjä Anwar El Ghazin loppukauden mittaisella lainasopimuksella Ranskan liigan Lillestä. El Ghazi siirtyy Villaan välittömästi, mutta ei ole kuitenkaan kokoonpanossa vielä tämän illan Mestaruussarjan ottelussa Brentfordia vastaan.

“Olen innoissani että saan liittyä Aston Villan kokoiseen suureen jalkapalloseuraan”, El Ghazi kommentoi seuran verkkosivuilla. “Vierailin Villa Parkilla myöhään eilen illalla lennettyäni tänne Hollannista ja se nosti ihoni kananlihalle. En malta odottaa, että pääsen pelaamaan ja kokemaan sen tunnelman myös oikeasti ja saan pelata niin intohimoisten fanien edessä.”

23-vuotias El Ghazi aloitti ammattilaisuransa Ajaxissa siirryttyään seuran maineikkaaaseen junioriakatemiaan 18-vuotiaana. Hän pelasi Ajaxin edustusjoukkueessa kaksi ja puoli kautta ennen kuin siirtyi Lilleen 8 miljoonan euron siirtosummalla tammikuussa 2017. Viime kaudella hän pelasi Lillen paidassa 27 ottelua.

El Ghazi on Marokon ja Hollannin kaksoiskansalainen, mutta on maajoukkuetasolla päättänyt edustaa jälkimmäistä. Hän on pelannut Hollannin miesten maajoukkueessa kaksi ottelua, molemmat EM-karsintaotteluita ennen vuoden 2016 kisoja.

Nousua Mestaruussarjasta Valioliigaan tavoitteleva Aston Villa on aloittanut kauden varsin hyvin, keräämällä kolmesta ottelusta kaksi voittoa ja yhden tasapelin. Tänään Aston Villa kohtaa kotikentällään Villa Parkilla tasapisteissä kanssaan olevan Brentfordin. Ottelu pelataan alkaen kello 21.45 Suomen aikaa.