Advertisement

Hollantilaismanageri: “Manchester United on yhä muutosvaiheessa”

Manchester United tulee olla kärsivällinen joukkueen managerin Jose Mourinhon suhteen. Näin uskoo ainakin hollantilainen manageri ja ex-pelaaja Clarence Seedorf. Seedorf uskoo Unitedin olevan yhä muutosvaiheessa Sir Alex Fergusonin aikakauden jälkeen.

“Fergusonin jälkeen on vaikeaa”, Kamerunin maajoukkuetta valmentava Seedorf kertoi Sky Sports Newsille.

“Käynnissä on yhä muutosvaihe. Ei pelkästään Fergusonin, mutta myös hänen pelaajiensa aikakauden jälkeen.”

“Kun Paul Scholesin, Ryan Giggsin sekä Wayne Rooneyn kaltaiset pelaajat lähtevät, joukkueen sydän lähtee samalla. Tällaisen korvaamiseen tarvitaan kärsivällisyyttä.”

“Tämä ei ole tapahtunut vain Manchester Unitedissa, vaan myös Milanissa ja heidän on vain jatkettava työntekoa. Heillä on mielestäni kaikki keinot pysyä kilpailullisena.”

“Mourinholla on ehdottomasti todella mielenkiintoinen ansioluettelo.”

“On seuran ja hänen tehtävänsä ymmärtää se, onko hänellä vielä vaikutusvaltaa kääntää kurssi ympäri.”

Manchester Unitedin kausi Valioliigassa ei ole toistaiseksi sujunut aivan suunnitellusti. Joukkue on sarjassa tällä hetkellä vasta sijalla kahdeksan. 12 pelatun ottelun jälkeen ero sarjaa johtavaan Manchester Cityyn on jo 12 pistettä. Mestarien liigassa on sujunut puolestaan hieman paremmin. Joukkue on tällä hetkellä toisena omassa lohkossaan Juventuksen jälkeen ja jatkopaikka on täysin joukkueen omissa käsissä. United kohtaa seuraavassa ottelussa Valioliigassa kotikentällään Crystal Palacen tulevana lauantaina.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom