Advertisement

Howen kakkosmies Bournemouthin uudeksi manageriksi – Jason Tindallille kolmen vuoden diili

Jason Tindall on nimitetty Bournemouthin uudeksi manageriksi. Tindall korvaa Valioliigasta tippuneiden kirsikoiden peräsimestä yhteisymmärryksessä poistuneen Eddie Howen. Tindall nimitettiin aikaisemmin Ho seuran väliaikaismanageriksi, mutta lopulta 42-vuotias englantilainen ja Bournemouth laittoivat nimet alle kolmen vuoden mittaiseen sopimukseen.

Tindall on esiintynyt seuran riveissä 199 kertaa ja toiminut Eddie Howen ”kakkosmiehenä” koko matkan ajan Kakkosliigasta Valioliigaan. Hän on myöskin Howen valmennustiimin pitkäaikaisin jäsen. Tindall kommentoi nimitystään seuran nettisivulla into piukeana.

”On kunnia ja etuoikeus olla näin upean jalkapalloseuran manageri. Seura on menestynyt upeasti viimeisen 12 vuoden aikana Eddien johdolla. En aio tulla johtoon, laittaa kaikkea uusiksi ja aloittaa kaikkea alusta. Olisin idiootti, jos tekisin niin.”


“Mutta olen kuitenkin oma persoonani omien ideoideni kanssa ja aion toteuttaa niitä joukkueen kanssa heti, kun pääsemme takaisin treenikentille.”

“Tiedän, että Mestaruussarja on kova liiga, mutta tavoitteenani on palauttaa seura heti takaisin Valioliigaan.”

“Tämä on haaste, johon uskon olevani valmis ja odotan innolla sitä.”