Hradecky pääsi nostamaan Cup-pokaalia Saksassa – finaalissa kaatui suuri ja mahtava Bayern München

Saksan Cup ratkottiin eilen Bayern Münchenin ja Eintracht Frankfurthin välillä. Frankfurthin riveissä pelaa Huuhkajien ykkösmaalivahti Lukas Hradecky, joka pelasi Cupin finaalissa luultavasti viimeisen ottelunsa joukkueessa. Hradeckyn sopimus päättyy kesällä ja häntä ollaan kovaa vauhtia viemässä suurempiin seuroihin ensi kaudeksi.

Bayern lähti suurennakkosuosikkina otteluun, mutta Frankfurth ei tästä välittänyt. Vakuuttava 3-1 voitto Saksan suurimmasta seurasta oli Cup-taikaa parhaimmillaan. Frankfurth sai hyvän lähdön otteluun, sillä joukkue siirtyi jo 11. minuutin kohdalla 1-0 johtoon Ante Rebićin maalilla. Tämä oli myös taukotilanne.

Toisella puoliajalla Robert Lewandowski toi Bayernin tasoihin. Rebić vei Frankfurthin johtoon ottelun loppupuolella. Maali käytiin tarkastamassa vielä videolta. Lisäajalla Hradeckyltä nähtiin todellinen gamesaver. Bayernin pelaajat protestoivat tilanteessa vaatien rangaistuspotkua. Videotarkastuksen jälkeen rangaistuspotkua ei Bayernille annettu. Pian tämän jälkeen vaihdosta kentälle tullut Mijat Gaćinović viimeisteli loppunumeroiksi 3-1.

Frankfurtin voittoa voidaan pitää sensaatiomaisena, sillä Bayern on ollut niin ylivoimainen Saksan kentillä viimevuosina. Tällä kaudella joukkue voitti Bundesliigan peräti 21 pisteen erolla Schalkeen.

Haluan olla yksi niistä, jotka ratkaisevat isoja pelejä ja pystyvät olemaan oma itsensä isoissa peleissä. Jos joku seura haluaa cupin pyttyjä, vielä on aikaa hoitaa minut riveihinsä”, Hradecky kertoi ottelun jälkeen Yle Urheilulle pilke silmäkulmassa.