Advertisement

Hradeckylla kaksi seuravaihtoehtoa ”Pelaaminen kiinnostaa nyt, ei mikään muu”

Huuhkajien ykköstorjuja Lukas Hradecky on vaihtamassa maisemaa kuluvan kauden päätteeksi. Miehellä on käynnissä viimeinen vuosi sopimuksestaan ja on kesällä vapaa vaihtamaan seuraa ilmaiseksi. Suomalainen on rajannut vaihtoehtonsa kahteen varteenotettavaan vaihtoehtoon. Mies ei itse paljasta Iltalehden tekemässä haastattelussa, mitkä kaksi seuraa ovat tällä hetkellä vaihtoehtoina. Tärkeimpänä prioriteettina Hradecky pitää kuitenkin mahdollisuutta toimia seuran ykkösmaalivahtina.

”Ei ole vielä päätöksiä tehty. Nyt on pariin seuraan tiivistetty”, Hradecky kertoo.

”Ylipäätään on hyvä aika vaihtaa arkipäivän kuvioita, nähdä eri naamoja ja saada vähän eri treenejä.”

”Totta kai haluan pelata. Se edellä mennään, että mulla on realistinen sauma olla ykkösmaalivahti. Pelaaminen kiinnostaa nyt, ei mikään muu.”

Hradeckyn nykyinen seura Frankfurt selvitti tiensä Saksan cupin finaaliin voittamalla Schalken keskiviikkona vieraskentällä 1-0. Suomalaisittain ottelun hienoin hetki nähtiin 67. peliminuutilla. Tuolloin Schalken Guido Burgstallerilla oli edessään tyhjä maali, mutta Hradecky otti ilmiömäisen torjunnan levittämällä koko vartalonsa X-asentoon. Pallon hän torjui vasemmalla kädellään.

”Se tulee selkäytimestä, kun se tulee. Hyvään kohtaan tuli totta kai.”

Loppuottelussa Frankfurt kohtaa Bayern Münchenin. Frankfurtia valmentava Niko Kovac on palkattu Bayernin uudeksi valmentajaksi siirtyy seuraan ensi kesänä.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom