Advertisement

Huddersfield haastaa Manchester Unitedin – Palaako United vihdoin voittokantaan?

Valioliigasunnuntain ensimmäisessä tv-pelissä Huddersfield saa vieraakseen Manchester Unitedin.

Terrierien kausi on ollut yhtä tuskaa ja putoaminen sarjaporrasta alemmas on ollut jo pitkään varmaa. 36 ottelusta on irronnut vain kolme voittoa, eikä maalejakaan ole syntynyt kuin 20 kappaletta. Piste-eroa putoamisviivan paremmalle puolelle on hurjat 21 pistettä, joka osoittanee sen, että joukkue pelaa väärällä sarjatasolla.

Vaikka Huddersfieldilla ei ole enää aikoihin ollut panosta otteluissa, haluaa joukkue pelata kauden kunnialla loppuun asti.

”Joka päivä harjoituksissa ja joka viikko peleissä jokainen antaa kaikkensa joukkueelle ja seuralle”, Huddersfieldin manageri Jan Siewert sanoi.

”Minä yritän managerina tehdä parhaani joukkueen eteen. Olemme edelleen Valioliigassa ja meillä on kaksi peliä jäljellä, joten yritämme nauttia näistä peleistä ja sitten näemme, mitä tapahtuu seuraavaksi.

Manchester United on rämpinyt viime aikoina syvällä. Viimeisestä yhdeksästä ottelusta on irronnut vain kaksi niukkaa kotivoittoa ja joukkueen sijoittuminen neljän parhaan joukkoon alkaa näyttää mahdottomalta tehtävältä. Huddersfieldin onkin tänään kaaduttava keinolla millä hyvänsä, jotta toiveet TOP-4 sijoituksesta pysyisivät yllä.

Joukkueiden kauden avauskohtaamisessa Manchester United oli vahvempi kotiyleisönsä edessä maalein 3-1. Manchesterilaisjoukkueen maaleista vastasivat Nemanja Matic sekä kahdesti osunut Paul Pogba. Huddersfieldin ainokaisen Old Traffordilla viimeisteli tanskalaispuolustaja Mathias Jorgensen.

Huddersfield pääsee otteluun varsin hyvällä kokoonpanolla, sillä varmuudella sivussa on ainoastaan Abdelhamid Sabiri.

Manchester Unitedilta sivussa ottelusta ovat Sergio Romero, Eric Bailly, Romelu Lukaku ja Mason Greenwood. Lisäksi Phil Jonesin, Chris Smallingin, Jesse Lingardin sekä Marcus Rashfordin pelaaminen on epävarmaa.

Tiesitkö että…

Huddersfieldin kauden kaikki kolme voittoa ovat tulleet sarjanousijoita vastaan – Wolves kaatui kahdesti, Fulham kerran.

Huddersfieldin ja Manchester Unitedin välinen kamppailu alkaa kello 16. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo-kanavalta tai Viaplayn suoratoistopalvelusta.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!