Advertisement

Huddersfield-kapteeni lupaa joukkueen antavan kaikkensa loppukauden peleissä – ”kyseessä on kaikkien tulevaisuus”

Valioliigan jumbona olevan Huddersfieldin kausi on ollut katastrofi. 32 ottelusta on irronnut vain kolme voittoa, eikä tehtyjä maalejakaan ole kasassa kuin 18 kappaletta. Ei siis ihme, että joukkueen putoaminen sarjaporrasta alemmas varmistui jo kuusi kierrosta ennen loppua.

Loppukauden pelit ovat enemmän tai vähemmän pelkkää pelailua, mutta Huddersfieldin kapteeni Christopher Schindler lupaa, että he eivät luovuta, ja että jokainen joukkueen pelaaja antaa loppukauden peleissä kaikkensa, koska he pelaavat tulevaisuudestaan.

”Ei ole mitään mahdollisuutta, että tämä tapahtuisi [luovuttaminen], koska kyseessä on kaikkien tulevaisuus, Schindler sanoi Sky Sportsille.

”Pelaajien, jotka haluavat pysyä seurassa, täytyy vakuuttaa manageri siitä, että he kuuluvat seuran suunnitelmiin ensi kaudella. Meidän täytyy ajatella asia niin, että pelaisimme kaikesta.

”Meillä on myös ylpeytemme. Haluamme saada Fulhamin kiinni, koska olemme parempia, olen vakuuttunut siitä. Emme halua olla siellä, missä olemme nyt. Sitä on vaikea hyväksyä ja siitä on vaikea puhua.

”Se on jotain, mitä et halua kokea pelaajana ja jotain, mitä et halua ansioluetteloosi.

Huddersfieldin loppuohjelma on yksi Valioliigan haastavimmista, sillä joukkue kohtaa loppukauden aikana vielä mm. Tottenhamin, Liverpoolin sekä Manchester Unitedin. Lauantaina joukkue pelaa kotikentällään Leicesteriä vastaan.