Advertisement

Huddersfield pääsee isännöimään Sarrin johtamaa Chelseaa

Chelsea avaa Valioliigakautensa Huddersfieldin vieraana. Joukkueiden viime kauden kohtaamisissa Chelsea voitti vierasottelun 1-3. Tuossa ottelussa Laurent Depoitre teki Huddesfieldin ainokaisen ja Tiemoue Bakayoko, Willian sekä Pedro teki Chelsean maalit.  Stamford Bridgellä joukkueet pelasivat 1-1 tasapelin.

Huddersfield onnistui säilymään vastoin kaikkia ennakko-odotuksia sijoittuen sarjassa sijalle 16. Hyvästä kaudesta huolimatta sillä oli suuria vaikeuksia maalinteossa ja ainakaan seuraan tulleiden hankintojen myötä tilanteen korjaaminen saattaa olla haastavaa. Joukkueen peli on kuitenkin erittäin yhtenäistä ja se pystyy parhaimmillaan voittamaan sarjassa aivan kenet tahansa.

“On koko joukkueen tehtävä saada yhteenkuuluvuuden tunne tasolle, joka tekee ottelut vaikeiksi vastustajille”, joukkueen manageri David Wagner kertoi lehdistötilaisuudessa.

“Mikäli meillä terrierin henki, me olemme hyvin kilpailullisia.”

Chelsean kesä oli yhtä kaaosta. Seura erotti manageri Antonio Conten vasta heinäkuussa ja hänen tilalleen saapui Maurizio Sarri. Siirtohuhut pyörivät vilkkaana seuran tähtipelaajien ympärillä ja joukkue menetti odotetusti maalivahtinsa Thibaut Courtoisin. Tilalle hankittiin kuitenkin Kepa, joka on yksi tämän hetken lupaavimmista maalivahdeista maailmassa. Joukkueen tulokset pelatuissa otteluissa ovat olleet myös lupauksia herättäviä.

“Thibaut Courtoisin tilanne oli hyvin selkeä. Hän halusi lähteä Madridiin, joten menetimme ehkä yhden maailman tärkeimmistä maalivahdeista”, Sarri kertoi lehdistötilaisuudessa.

“Hankimme nuoren maalivahdin. Minusta hän on yksi tärkeimmistä nuorista maalivahdeista Euroopassa. Olen todella iloinen.”

Huddersfieldiltä puuttuu ottelusta Danny Williams sekä Erik Durm. Isaac Mbenzan tilannetta tarkastellaan vielä lauantaina ennen ottelua.

Chelsealla ei ole poissaoloja loukkaantumisten johdosta. Useat pelaajat ovat vasta saapuneet joukkueen harjoituksiin toissa viikolla, joten heistä osan pelaaminen on vielä epävarmaa.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom