Advertisement

Hughes hyvin vaikuttunut Danny Ingsistä – ”Olen aina arvostanut hänen kykyjään”

Southampton lainasi hyökkäysosastolleen Liverpoolin ylijäämäpelaajan Danny Ingsin. Englantilaisen startti uudessa seurassa on ollut pirteä. Ings on onnistunut tekemään jo kolme maalia Southamptonille pelaamissaan viidessä ottelussa. Määrä on huima, sillä Southampton kuuluu Valioliigan alemman keskikastin joukkueisiin tällä hetkellä. Myös joukkueen manageri Mark Hughes on hyvin vaikuttunut pelaajansa vireestä.

”Olen tainnut jo aikaisemmilla viikoilla sanoa, että minun mielikuvani hänestä on aina ollut hyvä”, Hughes kertoi Sky Sportsille.

”Olen aina arvostanut hänen kykyjään. Tehdessäsi töitä hänen kanssaan lähietäisyydeltä päivittäin ymmärrät tarkalleen sen, minkälainen pelaaja hän on. Hän on ylittänyt tuntemukseni hänen kyvyistään täysin.”

”Hän parempi pelaaja, kuin mitä ajattelin ja minun on sanottava, että olemme hyvin iloisia. Tähän sisältyy vielä varoitus siitä, ettei hän ole vielä niin hyvässä kunnossa, kuin mitä voisi olla.”

Southampton kohtaa tulevana viikonloppuna Liverpoolin vieraissa. Ings ei kuitenkaan saa pelata tuossa ottelussa, sillä normaalisti lainasopimuksiin sisältyy pykälä, joiden mukaan toiseen seuraan lainattu pelaaja ei saa pelata omaa seuraansa vastaan, mikäli joukkueet kohtaavat kauden aikana.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom