Advertisement
" "

Hughton innoissaan Brighton-laiturin paluusta

Brightonin kolumbialainen laitahyökkääjä José Izquierdo tuli Brightonin viime viikonlopun ottelussa Manchester Cityä vastaan vaihdosta kentälle noin seitsemän minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Kyseessä oli Izquierdon ensimmäiset minuutit edustusjoukkueessa tällä kaudella. Polvivamma on pitänyt miehen sivussa kesästä lähtien.

Ennen City-ottelua Izquierdo pelasi kuitenkin puoliajan Brightonin reservien ottelussa. Hän on hyvää vauhtia matkalla taas kohti kunnon ottelukuntoa. Tämä on hieno uutinen Brightonin manageri Chris Hughtonille, sillä kolumbialainen on parhaimmillaan todella tärkeä osa joukkueen hyökkäyspeliä.

“On hienoa saada hänet takaisin, häneltä jäi väliin koko harjoituskausi mutta hän pelasi 45 minuuttia alle 23-vuotiaiden ottelussa viime viikolla”, Hughton sanoi Sky Sportsin mukaan. “Hän on pelaaja joka tuotti meille maaleja viime kaudella ja hän on hyvin, hyvin tervetullut takaisin. West Ham on päässyt hyvään vireeseen eikä se ole yllätys. Se oli aina vain ajan kysymys.”

Brighton kohtaa West Hamin seuraavassa Valioliiga-ottelussaan jo huomenna perjantaina. Izquierdo oli viime kaudella erityisen hyvässä vireessä juuri West Hamia vastaan. Brighton voitti molemmat keskinäiset kamppailut ja Izquierdo onnistui maalinteossa kummassakin. Yhteensä hän teki Valioliigassa viisi maalia ja syötti neljä. Hughton ei odota viime kauden kaltaista riemukulkua, mutta luottaa kuitenkin joukkueensa mahdollisuuksiin.

“Ei voi odottaa tai ajatella että mikään viime vuoden kaltainen toistuisi, mutta tietysti haluamme voittaa ja pyrimme siihen erityisesti kotipeleissä”, Hughton jatkoi. “José pelasi tietysti erittäin hyvin noissa peleissä viime vuonna ja on hienoa saada hänet takaisin. Mutta edelleen, olosuhteet ovat erilaiset.”