Advertisement

Hugo Llorisille kova tuomio rattijuopumuksesta – tapahtuneesta mielenkiintoisia yksityiskohtia julki

Jalkapallon maailmanmestaruutta kesällä Ranskan riveissä juhlinut Hugo Lloris on saanut jättisakot ja pitkän ajokiellon käryttyään rattijuopumuksesta elokuussa.

Ranskalaisvahti oli 23.elokuuta viettämässä iltaa maajoukkuetovereidensa Olivier Giroudin ja Lorent Koscielnyn kanssa. Vahvassa humalatilassa ollut Lloris tarttui rattiin yön pikkutunneilla ja körrötteli Porchellaan roimaa alinopeutta kohti kotiaan.

Poliisin mukaan Lloris ajoi 30 mailin, eli hieman vajaa 50 km/h nopeusrajoitusalueella vain 15 mailin tuntivauhtia. Hän oli ajanut myös kertaalleen risteysalueella punaisia päin ja ollut lähellä törmätä tienvarteen pysäköityihin autoihin.

Lloris puhalsi alkometriin hurjat 80 mg/l, eli promilleina mitattuna noin 1,8 promilea. Englannissa rattijuopumuksen raja on 35mg/l. Lloris jouduttiin myös auttamaan kuljettajan paikalta ulos ja hänen autostaan löytyi oksennusta.

Oikeus tuomitsi keskiviikkona Llorisin 50 000 punnan sakkoihin ja peräti vuoden ja kahdeksan kuukauden ajokieltoon. Myös Tottenham pidättää Llorisilta kahden viikon palkan, mikä on ranskalaisvahdin tienesteillä 300 000 puntaa.