Advertisement

Huhuille stoppi! – Manchester Cityssä mestaruutta juhlinut parivaljakko ei palaa yhteen West Hamissa

West Hamin manageri Manuel Pellegrini on kiistänyt huhut joiden mukaan seura olisi kiinnostunut hankkimaan Edin Dzekon riveihinsä tammikuussa.

Roma-hyökkääjä pelasi Pellegrinin alaisuudessa Manchester Cityssä ja ilmoitti tällä viikolla olevansa kiinnostunut palaamaan valioliigaviheriöille.

Dzeko teki 16 valioliigamaalia kaudella 2013-2014, kun Pellegrinin valmentama Manchester City juhli valioliigamestaruutta. Mestaruuskauden jälkeen hyökkääjän vastuu pieneni ja Dzeko siirtyi AS Roman riveihin kesällä 2015.

Vaikka kaksikolla on yhteistä historiaa, Pellegrini ilmoitti torstaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa ettei Dzeko ole hänen kiikarissaan.

”Voit puhua viidestä, kuudesta tai seitsemästä pelaajasta, jotka ovat yhdistetty meihin, Pellegrini kuittaili toimittajille.

”Tunnen hänet hyvin, mutta emme ajattele häntä tällä hetkellä.

West Ham isännöi lauantaina Tottenhamia Lontoon derbyssä ja Pellegrini odottaa ykköshyökkääjänsä Marko Arnautovicin olevan käytettävissä.

”Hän on kunnossa. Hän pelasi vain yhden ottelun [Itävallan joukkueessa maaottelutauolla], Pellegrini kertoi.

”Hän on työskennellyt joukkueen mukana ilman minkäänlaisia ongelmia. Hänen on kuitenkin oltava varovainen polvensa kanssa.

West Hamin ja Tottenhamin välinen Lontoon paikalliskamppailu pelataan lauantaina kello 17.00 alkaen.