Advertisement
" "

Huhuista huolomatta Valverde ei ole saamassa potkuja Barcelonasta

Barcelonan managerin Ernesto Valverden mahdollisista potkuista on huhuttu paljon viime aikoina. Barcelona voitti maansa mestaruuden ja pelaa Espanjan Cupin eli Copa del Rey:n finaalissa Valenciaa vastaan tulevana lauantaina. Mestarien liigassa joukkue on kuitenkin kaksi vuotta putkeen kärsinyt nöyryyttävän karsiutumisen johdettuaan ensimmäisen osan jälkeen kolmella maalilla vastustajaansa. Toisessa osassa on sitten tullut totaalinen sulaminen.

Vuosi sitten joukkue voitti kotiottelussa AS Roman 4-1, mutta hävisi Roomassa 3-0. Tällä kaudella Liverpool kaatui kotikentällä 3-0, mutta vieraissa tuli todella tylysti 4-0 takkiin. Useat Barcelonan kannattajat eivät ole olleet täysin tyytyväisiä manageriin, mutta seuran presidentti Josep Maria Bartomeu on kertonut Marcalle, ettei managerin työpaikka ole uhattuna.

“Valverde sanoi taannoin, että hänellä on presidentin ja seurajohdon luotto. Hän on se valmentaja, jonka haluamme”, Bartomeu kertoi.

“Meillä on käynnissä iso projekti, jonka puolessa välissä olemme. Hänellä on yhä sopimusta jäljellä ja olemme olleet häneen tyytyväisiä.”

“Valverden tulevaisuuden suhteen Copa del Rey:n finaali ei ole ratkaiseva tekijä. Ensisijainen tavoitteemme on liigamestaruus ja sen jälkeen Copa del Rey ja Mestarien liiga.”

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom