Advertisement
" "

Huhut viemässä Arsene Wengeria AC Milaniin – Ranskalainen kiistää väitteet

Arsenalista kesällä lähtenyttä pitkäaikaista manageria Arsene Wengeriä ollaan vahvasti viemässä AC Milanin uudeksi manageriksi. Asiasta kirjoitti ensimmäisen France Football. AC Milan on Serie A:ssa tällä hetkellä neljäntenä, mutta kohtalaisen hyvästä alusta huolimatta seuran kerrotaan olevan tyytymätön nykyiseen manageriinsa Gannaro Gattusoon. Gattuso solmi viime keväänä seuran kanssa kesään 2021 saakka ulottuvan jatkosopimuksen.

Wengerin pitkäaikainen ystävä Ivan Gazidis toimi pitkään Arsenalin toimitusjohtajana Wengerin aikakaudella. Gazidis siirtyi Arsenalista AC Milanin toimitusjohtajaksi, jossa hänen työnsä on alkamassa 1. joulukuuta 2018 lähtien. Nämä ovat luonnollisesti omiaan nostamaan huhuja entisestään Wengeristä AC Milanin uutena managerina. Wenger itse kertoi aiemmin, olevansa valmis aloittamaan valmennustehtävät 1. tammikuuta 2019.

Ranskalainen kiistää kuitenkin huhut AC Milanista.

“Ainoa asia mitä voin sanoa on, että tämä tarina on valetta”, Wenger kertoi beIN Sportille.

Wengeriä on joidenkin huhujen mukaan viety myös Real Madridiin, joka antoi potkut kesällä seuraan tulleelle managerille Julen Lopeteguille.

Paris United kirjoittaa Real Madridin presidentin Florentino Perezin olleen yhteydessä suoraan Wengeriin manageripestin johdosta. Wenger on ollut Perezin toivelistalla jo aiemmin, mutta tuolloin ranskalainen ei ollut vielä valmis lähtemään Arsenalista. Ei ole siis poissuljettua, että Wenger nähdään Real Madridin seuraavana managerina.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom