Advertisement

Huipputopparin korkea hintalappu esteenä Liverpool-siirrolle? Carragherin mukaan topparihankinta on Liverpoolille kuitenkin välttämätön

Valioliigan kärkipaikalla majailevan Liverpoolin uskotaan tekevän topparihankinta tammikuun siirtoikkunan aikana.

Liverpoolin ainoat pelikuntoiset topparit ovat tällä hetkellä Fabinho sekä nuoret Rhys Williams ja Nathaniel Phillips, jotka tekivät debyyttinsä Valioliigassa tällä kaudella. Loukkaantuneiden listalta löytyy Joel Matip, Joe Gomez sekä Virgil van Dijk, joista kaksi viimeksi mainittua ovat vielä pitkään poissa.

Siirtohuhuissa Liverpooliin on yhdistetty Brightonin Ben White, Schalken Ozan Kabak sekä viimeisimpänä Interin Milan Skriniar. Skriniar olisi tästä kolmikosta ehdottomasti paras vaihtoehto, mutta slovakkipuolustajan hintalappu on mahtipontinen.

CalcioMercaton mukaan Inter haluaa huipputopparistaan peräti 54 miljoonaa puntaa, jota Liverpoolilla tuskin on varaa maksaa. Siitä syystä White ja Kabak ovat todennäköisimmät vaihtoehdot siirtohuhuissa pyörineistä nimistä.

Liverpool-legenda Jamie Carragherin mukaan topparihankinta on kuitenkin välttämätön merseysidelaisseuralle tammikuun siirtoikkunan aikana.

– En tarkoita, että heidän pitäisi hankkia topparia 70-80 miljoonalla punnalla, kuten Virgil van Dijk. Enkä tarkoita, että pelaajan tulisi mahtua suoraan avaukseen, Carragher kertoi viime viikonlopun WBA-ottelun jälkeen.

– Siellä tulisi kuitenkin olla joku, jos Fabinho loukkantuu, jotta Liverpool ei joutuisi jossain vaiheessa turvautumaan kahteen nuoreen poikaan.

– Fabinho on loukkaantumisaltis, joten heidän täytyy hankkia toppari tammikuussa.