Advertisement

Huonoja uutisia Manchester Unitedille – Inter ei aio lunastaa Alexis Sanchezin osto-optiota

Italialaisseura Inter ei aio hankkia Manchester United -floppi Alexis Sanchezia pysyvällä siirrolla.

31-vuotias Sanchez on pelannut tämän kauden lainalla milanolaisseurassa, mutta ei ole tehnyt vaikutusta joukkueen manageri Antonio Conteen. Chileläishyökkääjän lainapestiä ovat häirinneet loukkaantumiset, ja hän on pelannut kauden aikana vain 16 ottelua. Tehotkin ovat jääneet piippuun, sillä Sanchez on tehnyt pelaamissaan otteluissaan yhteensä vain yhden maalin ja antanut kolme maalisyöttöä.

Interillä on mahdollisuus ostaa Sanchez kauden päätteeksi 17,5 miljoonalla punnalla, mutta Daily Mailin mukaan Conte on jo päättänyt, että hän ei halua pelaajaa. Vielä kuukausi kaksi sitten britti- ja italialaismediasta kantautui huhuja siitä, että Inter olisi lunastamassa Sanchezin osto-option.


Manchester Unitedin kannalta Interin päätös olla hankkimatta Sanchez on erittäin huono juttu. Chileläinen tienaa manchesterilaisseurassa hulppeat 400 000 puntaa viikossa, ja hänen sopimuksensa ulottuu kesään 2022 asti. Joukkueen palkkakuninkaalla ei myöskään uskota olevan enää minkäänlaista käyttöä Unitedissa.