Advertisement

Hurja huhu: Chelsea valmis myymään N’Golo Kanten

Valioliigajätti Chelsean kerrotaan olevan kesällä valmis myymään keskikenttäpelaaja N’Golo Kante, mikäli lontoolaisseura saa hänestä riittävän hyvän tarjouksen.

29-vuotiasta Kantea pidetään yhtenä maailman parhaimmista puolustavista keskikenttäpelaajista, jonka arvo joukkueelle on sanoinkuvailemattoman suuri. Tällä kaudella ranskalaispelaaja on kuitenkin pelannut hieman vaisumman kauden, joka johtuu pääasiassa siitä, että hän on kärsinyt kolmesta eri loukkaantumisesta.

90min -sivuston mukaan Kanten perässä ovat tiettävästi ainakin Real Madrid ja PSG, jotka ovat kummatkin “erittäin kiinnostuneita” ranskalaispelaajasta.


Lähteen mukaan Chelsea on “enemmän kuin tyytyväinen” Kanteen, mutta sopivan tarjouksen saadessaan he ovat valmiita hänestä luopumaan, koska he kokevat joukkueessa olevan tarpeeksi paljon muita hyviä keskikenttäpelaajia.

Kanten myynnillä Chelsea saisi myös rutkasti enemmän “pelimerkkejä” kesän siirtomarkkinoille, jossa he pyrkivät vahvistamaan roimasti ainakin puolustuspäätään. Lontoolaisseuran hankintalistalla on tiettävästi ainakin uusi ykkösvahti, toppari sekä laitapuolustaja.