Advertisement

Hurja väite! Paul Pogba on jo pelikunnossa, mutta kieltäytynyt pelaamasta – siirto edessä tammikuussa?

Kuva: TT, Ryan Browne

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogba oli kesällä vahvasti yhdistettynä Real Madridiin. Pogba puhui myös itse siirtonsa puolesta ja oli jopa yllättävää, että ranskalaispelaaja jäi Old Traffordille.

26-vuotias Pogba on pelannut kuluvalla kaudella vain viidessä valioliigaottelussa kärsittyään jalkavammasta. Edellisen kerran hänet nähtiin pelikentillä 30. syyskuuta, kun United pelasi 1-1 -tasapelin Arsenalia vastaan.


Pogban odotetaan palaavan pelikentille joulukuun alussa, mutta espanjalaislähteiden mukaan ranskalainen olisi jo tällä hetkellä pelikunnossa.

Espanjalaislehti COPE:n mukaan kaksi seuran lähellä olevaa lähdettä ovat kertoneet, että Pogba haluaa lähteä seurasta heti, kun siirtoikkuna aukeaa tammikuussa.

Lähteen mukaan Pogba olisi jo toipunut pelikuntoon, mutta kieltäytynyt pelaamasta pysyäkseen pelikuntoisena yrittäessään pakottaa siirtymistään Real Madridiin.

Viime viikolla Pogba lisäsi Instagram-tililleen videon, jossa hän pelasi koripalloa Miami Heatin NBA-tähti Jimmy Butlerin kanssa. Videon perusteella ranskalaispelaajan jalka näytti olevan jo varsin hyvässä kunnossa…

https://www.instagram.com/p/B5HU8nnFbKw/?utm_source=ig_web_copy_link