Advertisement

Huuhkaja-tähdet palaavat tositoimiin Bundesliigassa – lunasta 50 euron ilmainen liveveto eurolla!

Eurooppalainen huippujalkapalloilu palaa yli kahden kuukauden tauolta tänä viikonloppuna, kun Saksan Bundesliigassa ryhdytään tositoimiin.

Koronaviruspandemia on piinannut viime kuukausien aikana koko maailmaa ja pysäyttänyt lähestulkoon kaiken urheilun. Bundesliigan jatkuminen onkin aivan mahtava uutinen kaikille jalkapallon ystäville!

Bundesliigakierroksen aikana nähdään taatusti myös suomalaisväriä kentällä, sillä sarjassa pelaa kolme suomalaispelaajaa: Lukas Hradecky, Niklas Moisander sekä Fredrik Jensen.

Huuhkajien EM-karsintataipaleen aikana Armeniaa kahteen otteeseen kurittaneen Jensenin edustama Augsburg pelaa lauantaina kello 16.30 kotiottelun Wolfsburgia vastaan. Betssonin kertoimien valossa Augsburg lähtee otteluun pienoisena altavastaajana: 3.45-3.45-2.14.

Suomalaisittain mielenkiintoisin ottelu pelataan maanantaina kello 21.30, kun Moisanderin Werder Bremen isännöi Hradeckyn Bayer Leverkusenia. Turkulaislähtöiset Moisander ja Hradecky ovat joukkueidensa avainpelaajia, joten molemmat tullaan mitä todennäköisimmin näkemään joukkueidensa avauskokoonpanossa. Europelipaikasta taistelevaa Leverkusenia pidetään vedonlyöntikertoimissa sarjapaikasta pelaavaa Bremeniä vastaan selkeänä suosikkina: 4.70-3.95-1.73.

Viikonlopun aikana pelataan myös seitsemän muuta bundesliigaottelua, joten huippujalkapalloa on runsaasti tarjolla. Nyt on siis hyvä aika ja paikka karistaa kaikki vieroitusoireet, mitä pitkä odottelu on aiheuttanut!

Vedonlyöntiyhtiö Betssonilla ollaan yhtä lailla innoissaan eurooppalaisen huippujalkapalloilun paluusta. Jopa niin innoissaan, että he tarjoavat järisyttävän hyvää bonusta uusille asiakkailleen.

Kun luot pelitilin Betsonille ja lyöt 1 euron vedon, saat välittömästi 50 euron ilmaisen livevedon Bundesliigaan! Ja mikä parasta, pääset seuraamaan kaikki viikonlopun yhdeksän ottelua suorana lähetyksenä Betssonin Live Stream -lähetysten kautta!

Näin lunastat 50 euron ilmaisen livevedon:

  1. Avaa tili Betssonille TÄSTÄ.
  2. Lyö vähintään 1€ veto mihin tahansa kohteeseen, jonka kerroin on 1.50 tai suurempi.
  3. Saat heti 50€ ilmaisen livevedon Bundesliigaan! Lisäksi näet kaikki Bundesliigan ottelut suorana Betsson TV:stä.

Betssonin säännöt ja ehdot ovat voimassa. K18.