Advertisement

Huuhkajat haastaa Pariisissa hallitsevan maailmanmestarin – lunasta kympin ilmaisveto otteluun

Suomen jalkapallomaajoukkue, eli Huuhkajat joutuu tänään kovaan testiin, kun vastaan asettuu hallitseva maailmanmestari Ranska.

Ranskan odotetaan lepuuttavan ykköskorin pelaajiaan, sillä lauantaina joukkue pelaa elintärkeän ottelun Portugalia vastaan, jossa panoksena on Kansojen liigan lohkovoitto.

Ranskan pelaajamateriaali on kuitenkin niin laaja ja laadukas, että lepuutuksista huolimatta se on valtava ennakkosuosikki. Ranskalla kun on heittää ”kakkoskoristakin” avauskokoonpanoon useita maailman huippupelaajia, kuten esimerkiksi valioliigatähdet Paul Pogba ja Olivier Giroud.

Huuhkajille ottelu on niin ikään välipeli ennen tärkeää Kansojen liigan ottelua Bulgariaa vastaan, joten Markku Kanervakaan tuskin nimeää parhaita pelaajiaan kentälle. Viimeisimmästä maaottelusta Puolaa vastaan [murskatappio 5-1] on kuitenkin varmasti jotain opittu, joten ihan läskiksi hommaa ei tällä kertaa heitetä.

NordicBet tarjoaa Pariisin Parc des Princesillä pelattavaan maaotteluun 10€ ilmaisen livevedon, jos pelaat vähintään 10€ ennakkovedon otteluun.

Lunastaaksesi ilmaisvedon, toimi näin:

  1. Osallistu kampanjaan TÄSTÄ.
  2. Lyö vähintään 10€ ennakkoveto Ranska – Suomi ottelusta. Minimikerroin oltava kohteessa 1.50.
  3. Saat 10€ ilmaisen livevedon! Ilmainen liveveto on käytettävissä kaikkiin Ranska – Suomi livevedonlyönnin kohteisiin.

Kaikki pelaaminen on K18. Jos pelaat, pelaathan vastuullisesti. Kampanjan säännöt ja ehdot sekä NordicBetin yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa. Apua pelaamisen hallintaan ja lopettamiseen saat esimerkiksi riippumattomasta Peluuri.fi -palvelusta. BML Group Ltd:n toimintaa lisensoi ja sääntelee Malta Gaming Authority lisenssillä MGA/CRP/108/2004.