Advertisement
" "

Huuhkajat-kapteeni ei aliarvioi vastustajaa – “Liechtenstein on meille iso haaste”

Suomen jalkapallomaajoukkueen eli Huuhkajien urakka EM-karsinnoissa jatkuu tänä iltana vieraskentällä Liechtensteinia vastaan. Kolmen ottelukierroksen jälkeen Huuhkajat on lohkossaan kakkosena kuudella pisteellään, Liechtenstein puolestaan viimeisenä lohkon ainoana nollakerholaisena.

Huuhkajat lähteekin otteluun selkeänä ennakkosuosikkina ja kaikki muut tulokset paitsi vierasvoitto ja kolme pistettä olisivat iso pettymys. Kapteeni Tim Sparvin mukaan Huuhkajat eivät kuitenkaan aliarvioi vastustajaa, sillä Liechtenstein on ollut Suomelle ilkeä vastus historian saatossa.

“Jalkapallosta ei löydy helppoja vastustajia enää. Emme voi aliarvioida Liechtensteinia, koska me ei olla Brasilia, Espanja tai Ranska, joka voi vetää 80 prosentilla ja voittaa. Meidän pitää valmistautua hyvin peliin, koska Liechtenstein on meille iso haaste. Meidän täytyy antaa kaikkemme jos halutaan hyvä tulos”, Sparv sanoi Huuhkaja-TV:lle.

“Hallitaan varmasti ottelun aikana paljon palloa. Se on aina vaikea pelata joukkuetta vastaan, joka makaa omalla kenttäpuoliskolla kymmenellä pelaajalla.

“Meidän täytyy pitää tempo yllä, saada nopeita syöttöjä ja etenkin riistojen jälkeen pitää pelata palloa nopeasti eteenpäin, kun heidän muoto on vähän enemmän rikkonainen.”

Liechtensteinin ja Suomen välinen EM-karsintaottelu alkaa tänä iltana kello 21.45. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo-kanavalta, Viaplaysta sekä Viafreestä.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!