Advertisement
" "

Huuhkajat kohtaa Viron Nations Leaguen kolmannessa ottelussaan

Huuhkajilla on edessään tärkeä ilta Tallinnan A. Le Coq Areenalla, jossa se kohtaa Viron Nations Leaguen kolmannessa ottelussa. Huuhkajat ovat avanneet uuden sarjan loistavasti kahdella 1-0 voitollaan. Molemmissa maaleissa Huuhkajien maalintekijänä on toiminut maan tämän hetken ykköshyökkääjä Teemu Pukki. Suomen edellinen ottelu oli juuri Viroa vastaan hyvin märissä olosuhteissa Turussa.

Huuhkajien aikakausi Markku Kanervan alaisuudessa on muutoinkin sujunut hyvin ja pitkästä aikaa Huuhkajien tulevaisuus näyttää jopa lupaavalta. Samalla se tarkoittaa myös sitä, että voittoja on tultava myös jatkossa ja tänään on juuri sellainen ottelu edessä.

Ottelussa kannattaa pitää silmällä nimenomaan Pukkia, joka on näyttänyt olevan hyvässä vireessä myös seurajoukkueessaan Norwichissa. Englannin Mestaruussarja on kaikkea muuta kuin helppo. Norwichin hyvä vire myös joukkueena on ollut hyvin paljon Pukin ansioita. Suomalainen on onnistunut kääntämään omalla tehokkuudellaan muutoin vaikeita pelejä Norwichin eduksi.

Huuhkajat ovat osoittaneet kovuutensa jo useita kertoja viime ottelussa. Lohko on ennakkoon erittäin tasainen, joten jokainen voitto on hyvin tärkeä tavoitellessa jatkopaikkaa lohkosta. Paikalle odotetaan jopa 3000 vieraskannattajaa, joka olisi Huuhkajien vierasotteluiden ennätys suomalaiskannattajien määrässä. Ottelu näytetään Viaplayllä ja ilmaiseksi Viafree palvelussa.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom