Huuhkajat toiseen perättäiseen voittoon Nations Leaguessa – Nyt taipui Viro

Suomi sai toisessa Nations Leaguen ottelussa vastaansa naapurimaan Viron. Turun Veritas stadionilla rankassa vesisateessa pelattu ottelu oli Huuhkajilta jälleen hyvä esitys nykykunnostaan. Keli teki ottelusta molemmille hankalan, mutta tässäkään ottelussa Suomella ei ollut oikeastaan missään vaiheessa hätää. Huuhkajat siirtyi ottelussa 1-0 johtoon 12. minuutilla Teemu Pukin toimesta. Pukki pääsi siirtämään pallon ulkosyrjällä maalin etukulmalta ylös ohi Mikhel Aksalun. Lisämaaleja ei ensimmäisellä puoliajalla nähty, joten tauolle siirryttiin Huuhkajien 1-0 johdossa.

Toisella puoliajalla Suomi jatkoi ottelun kontrollointia ja onnistuikin siinä hyvin. Viro ei saanut luotua vaarallisia maalintekopaikkoja. Mitä pidemmälle puoliaika eteni, sitä parempia paikkoja Huuhkajat onnistuivat luomaan. Pukki oli hyvin nälkäinen ja haki aktiivisesti lisäosumia. Lisäosumia ei ottelussa kuitenkaan nähty ja Suomelle arvokas 1-0 voitto.

Suomi johtaa Nations Leaguen lohkoaan kahden ottelun jälkeen kuudella pisteellään. Suomi on voittanut molemmat kotikentällään pelaamansa ottelut 1-0. Lohkon toisena on tällä hetkellä Unkari, joka kaatoi omassa ottelussaan Kreikan 2-1. Unkarilla on pisteitä kolme ja Kreikka on samassa pistemäärässä keskinäisen ottelun perusteella kolmantena. Viro pitää perää nollalla pisteellään.

Huuhkajien osalta Nations League jatkuu 12. päivä lokakuuta vierasottelulla Viroa vastaan. Kolme päivää myöhemmin Huuhkajat isännöivät Kreikkaa Tampereen Ratinalla.