Advertisement

Huuhkajien toppari hehkutti Hradeckyn torjuntoja – “Ihan käsittämätön”

Huuhkajat otti eilen tärkeän voiton Armeniasta vieraskentällä 0-2 Fredrik Jensenin sekä Pyry Soirin maaleilla. Ottelu itsessään ei ollut Huuhkajilta aivan paras mahdollinen, mutta pisteet lämmittävät varmasti jokaisen pelaajan sekä kannattajan mieltä. Helpolla voitto ei irronnut ja ottelussa nähtiin maalivahti Lukas Hradeckyn aivan ilmiömäinen tuplatorjunta. Joukkueen toppari Paulus Arajuuri hehkutti Viasatin haastattelussa Suomen maalivahtia ja hänen tekemäänsä torjuntaa.

“Ihan käsittämätön. En edes tajua mitä siinä tapahtui, mut “Luke” on ihan uskomaton maalivahti ja me ollaan onnellisia, että ”Luke” on meidän joukkueessa”, Arajuuri kommentoi ottelun jälkeen.

Voiton tärkeys paistoi topparin kasvoilla ottelun jälkeen. Joukkueella oli takana loistavat Nations Leaguen ottelut ja hyvä vierasottelu Italiassa, jossa pisteet jäivät kuitenkin haaveeksi.

“Fantastinen voitto. Koko joukkue uhrautui ja pelasi mielettömän hyvin. 2-0 vierasvoitto on ihan uskomattoman hyvä suoritus.”

“Tehtiin vähän liikaa virheitä ja menetettiin palloa, mutta jos joukkue puolustaa noin, niin ihan sama missä me menetetään pallo. Mun mielestä tämä oli ihan fantastinen suoritus.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom