Advertisement

Huuhkajilla jättimäiset panokset Walesia vastaan – näin nappaat eurolla viisikymppiä Suomen voitolla

Suomen jalkapallomaajoukkueen taival Kansojen liigassa huipentuu tänä iltana pelattavaan ratkaisuotteluun Walesia vastaan.

Cardiff City Stadiumilla pelattavassa ottelussa on jättimäinen panos, lohkovoitto, joka toisi nousun Kansojen liigan A-liigaan sekä jatkokarsintapaikan MM-kisoihin.

Wales johtaa lohkoa pisteen erolla Suomeen ennen päätöskierroksen ottelua, joten isännille riittää lohkovoittoon tasapelikin. Huuhkajille puolestaan kelpaa vain voitto.

Ottelusta sopii odottaa tasaista vääntöä, sillä molemmat maat ovat olleet viime aikoina hyvässä vireessä. Sekä Wales että Suomi ovat pelanneet tämän vuoden puolella seitsemän ottelua. Wales on voittanut peleistään neljä, pelannut kahdesti tasan sekä hävinnyt kerran. Huuhkajilla on kasassa viisi voittoa sekä kaksi tappiota.

Maiden syyskuinen kohtaaminen Helsingin Olympiastadionilla päättyi Walesin 0-1 -vierasvoittoon. Se on myös Suomen ainoa pistemenetys tämän vuoden Kansojen liigassa.

Wales ja Suomi pelaavat molemmat hyvin samankaltaista peliä, joka perustuu tiiviiseen puolustuspelaamisen. Sen huomaa myös tilastoista, sillä Walesin maaliero viiden ottelun jälkeen on 4-0. Suomen vastaava lukema on 6-2. Mitään maalijuhlia ei siis liene luvassa, mutta toivoa sopii, että Huuhkajat saavat rikottua Walesin kuparisen ja kairaavat jättimäisen voiton Cardiffista!

NordicBet tarjoaa uusille asiakkailleen lisäjännitystä otteluun hulppean tarjouksen kera. Luomalla tilin NordicBetille, saat Huuhkajien voitolle korotetun 50.00 kertoimen. Lisäksi voit lunastaa 100% talletusbonuksen 100€ asti. Kuulostaa hyvältä, eikö?

Näin lunastat bonuksen:

  1. Avaa tili NordicBetille TÄSTÄ.
  2. Tee talletus. Voit samalla lunastaa 100% ensitalletusbonuksen 100€ asti.
  3. Saat korotetun 50.00 kertoimen Suomen voitolle Walesistä. Maksimipanos kohteessa 1€. Kertoimen korotettu osuus maksetaan bonusrahana 3x-kierrätysvaatimuksella.

Kaikki pelaaminen on K18. Jos pelaat, pelaathan vastuullisesti. Kampanjan säännöt ja ehdot sekä NordicBetin yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa. Apua pelaamisen hallintaan ja lopettamiseen saat esimerkiksi riippumattomasta Peluuri.fi -palvelusta. BML Group Ltd:n toimintaa lisensoi ja sääntelee Malta Gaming Authority lisenssillä MGA/CRP/108/2004.