Advertisement

Ian Wright: Iwobin peluuttaminen oli Wengeriltä väärä ratkaisu

Arsenalin keskikenttäpelaaja Alex Iwobi nousi alkuviikosta otsikoihin tämän juhliessa aamuun saakka yökerhossa vain 48 tuntia ennen FA Cupin ottelua Nottingham Forestia vastaan. Nottingham voitti kotikentällään pelatun ottelun 4-2 ja samalla hallitsevan mestarin tie FA Cupissa päättyi salamannopeasti.

Wenger kertoi ennen keskiviikon Carabao Cupin välieräottelua Chelseaa vastaan, että Iwobi tulee saamaan seuralta sakkorangaistuksen, mikäli hänen todetaan rikkoneen seuran sääntöjä. Tästä huolimatta Wenger valitsi Iwobin Chelsea-ottelun avauskokoonpanoon ja nuori nigerialainen pelasi ottelussa täydet minuutit.

Seuran legendaarinen ex-hyökkääjä Ian Wright on kritisoinut Wengerin peluuttamispäätöstä voimakkaasti The Depate –ohjelmassa.


”Jos nuori pelaaja tekee jotain vastaavaa, se kertoo minulle, ettei pukuhuoneessa ole kaikki aivan kohdillaan.”

”Joukkueessa ei voi olla nuorta pelaajaa, joka tuntee voivansa tehdä noin ja silti pelata. Arsene Wengerin olisi pitänyt olla tilanteessa jämäkämpi.”

”Ihmiset nauravat Arsenalille pitäen sitä vitsinä. Pelaajat eivät halua pelata siellä ja tuntuu, kuin kontrolli olisi häviämässä Arsenalista.”

Wrightin kommentit ovat ymmärrettäviä ja useat Arsenalin kannattajat ihmettelivät myös, mitä 21-vuotias nuorukainen teki kentällä tekemänsä tempun jälkeen. Wengerillä ei ollut käytettävissä lähellekään parasta miehistöään, joten siinä lienee syy myös Iwobin pelaamiseen. Jotain Arsenalissa on silti tehtävä ja pian, sillä koko kausi on jälleen kerran jäämässä pannukakuksi.