Advertisement

Ian Wright: Mkhitaryanin ja Aubameyangin hankinnat olisivat paniikkiostoksia

Arsenal-legenda Ian Wrightin mielestä Arsenalin suunnitelmat hankkia tammikuussa Henrikh Mkhitaryan sekä Pierre-Emerick Aubameyang olisivat paniikkiostoksia. Wright kertoi aiemmin, että seuran päätös pitää Mesut Özil sekä Alexis Sanchez seurassa viime kesän jälkeen on ollut idioottimainen ratkaisu taloudelliselta kannalta. Sanchez on tällä hetkellä hyvin vahvasti siirtymässä tammikuun aikana Manchester Unitediin. Kauppa toisi mahdollisesti armenialaisen Mkhitaryanin vastaavasti Old Traffordilta Arsenaliin.

Arsenalin on huhuttu olevan erittäin vahvasti myös Dortmundissa sivuraiteille ajautuneen Aubameyangin perässä.

”Kaikki mitä on tapahtumassa, johtuu muiden toimenpiteistä, jotka pakottavat heidät tekemään nämä ratkaisut”, Wright kertoi The Depate -ohjelmassa.


”Mkhitaryan ei ole pelaaja, jonka perässä Arsenal on ollut. Hän on pelaaja, joka Arsenalille ollaan antamassa.”

”Sama asia Aubameyangin kohdalla. Muutama vuosi sitten hän oli kaikkien tavoittelema, mutta enää ei ole ollut. Yhtäkkiä Arsenal on tavoittelemassa häntä. Minusta se vaikuttaa paniikkihankinnalta.”

”Totta kai he ovat molemmat laadukkaita pelaajia, mutta olet menettämässä Sanchezin, joten sinun pitää iskeä vastaan kunnolla. Mielestäni Mkhitaryan ei ole tämän tyyppinen pelaaja tällä hetkellä.”