Advertisement

Ian Wrightin mielestä Mourinhon täytyy käsitellä Pogbaa paremmin

Arsenal-legenda Ian Wright on ottanut kantaa Manchester Unitedin Jose Mourinhon tapaan käsitellä tähtipelaajaansa Paul Pogbaa. Wrightin mielestä Mourinhon vastuulla on saada Pogbasta irti paras mahdollinen jokaisessa ottelussa. Pogban otteet kentällä ovat joutuneet useiden toimesta tarkkaan tarkasteluun heikosti menneen Newcastle-ottelun jälkeen.

Joidenkin lähteiden mukaan Pogba olisi tyytymätön pelipaikkaan, jossa hän joutuu pelaamaan. Toisten lähteiden mukaan Pogbaa oltaisi viemässä tulevana kesänä Real Madridiin.

”Hän on maksanut syystä paljon rahaa ja hänellä on kyky viedä seuraa eteenpäin”, Wright kertoi Sky Sportsin The Depate -ohjelmassa.

”Tämän takia he maksoivat hänestä sen mitä maksoivat. Hänet täytyy saada pelaamaan paremmin ja se on Mourinhon tehtävä. Hänellä on uskomattoman lahjakas pelaaja, jota hänen on käsiteltävä nykyistä paremmin.”

”Tiedän hänen käyvän läpi jonkinlaista itseluottamuskriisiä. Kun näin hänen pelaavan Newcastlea vastaan ajattelin, ettei tuo ole se Pogba jonka minä tiedän.”

”Hänen itseluottamuksensa on saanut kolhuja. Hänen pitää tuntea olevansa rakastettu sekä pelata. Ja hänen pitää pelata vapaassa roolissa.”

Pogballa on seuraava mahdollisuus saada peliaikaa tänään illalla Manchester Unitedin kohdatessa Sevillan Mestarien liigan ensimmäisellä jatkopelikierroksella.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom