Advertisement

Ian Wrightin mielestä Mourinhosta on tulossa Wenger – “En näe mitään keinoa tämän kääntämiseksi”

Manchester Unitedin kesä ja kauden alku on ollut vähintäänkin mielenkiintoisia. Joukkue ei onnistunut manageri Jose Mourinhon mielestä hankkimaan riittävästi laadukkaita pelaajia ja harjoituskausi meni tuloksellisesti joukkueelta penkin alle. Kausi alkoi hienolla kotivoitolla Leicesterista, mutta viime kierroksella tuli karvas vierastappio Brightonille 3-2. Arsenalin entinen hyökkääjän Ian Wrightin mielestä seuran tilanne näyttää pahalta. Wrightin mielestä Mourinhosta on tulossa samanlainen kuin Arsene Wenger oli viimeisinä vuosinaan.

“Mikä on surullisin asia, jonka näen katsoessani Unitedia ja Jose Mourinhoa? Kuinka paljon häntä kunnioitankin managerina, en näe mitään keinoa tämän kääntämiseksi”, Wright kertoi The Sunille.

“Me kaikki tiedämme Josen ja hänen kolmannen kauden syndroomansa. Kuunnelkaa hänen puhettaan. Se on kuin hän olisi hyväksynyt asian itsekin.”

“Se saa minut huutamaan: Herätys. Sinä ole olet matkalla yhdeksi parhaista, mutta tapa jolla käyttäydyt tahraa kaiken, mitä olet saanut aikaan.”

“Se on monin tavoin samanlaista kuin Arsene Wengerin viimeisinä aikoina.”

Manchester Unitedin on kerrottu seisovan managerinsa takana. Kovin pitkään se ei ole mahdollista, mikäli tilanne ei muutu pian. Monet veikkaavat Mourinhon uran seurassa olevan ohi jouluun mennessä.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom