Advertisement

Ibrahimovic antoi tunnustusta Pukille – kommentoi myös mahdollisuuksia Valioliigassa: “Olen varma, että hän onnistuu”

Ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic on antanut tunnustusta Suomen jalkapallomaajoukkueen hyökkääjälle Teemu Pukille.

Pukki pelasi fantastisen kauden seurajoukkueessaan Norwichissa iskemällä kauden aikana huimat 29 maalia, jolla irtosi myös Mestaruussarjan maalipörssin voitto. Pukin maalit nostivat Norwichin myös sarjaporrasta ylemmäs Valioliigaan ja suomalaishyökkääjä tuli valituksi sarjan parhaana pelaajana.

Suomen maajoukkuepaidassa Pukki oli myös paljon vartijana, kun Suomi voitti oman Nations Leaguen alkulohkonsa. Kuudessa ottelussa syntyi kolme osumaa. Maaliskuussa alkaneissa EM-karsinnoissa Pukki on osunut maalipuiden väliin jo kolmesti.


Nykyisin MLS-seura LA Galaxya edustava Ibrahimovic kertoo olevansa vaikuttunut Pukin otteista.

“Uskon kaikkien olevan vaikuttuneita. Hän teki paljon maaleja ja nosti joukkueensa Valioliigaan, joka on isoin asia, minkä voi tehdä”, Zlatan sanoi.

“Hän tuli Mestaruussarjaan, joka on vaikea liiga. Peli on agressiivista ja kovaa ja otteluita on paljon.

“Ensi kaudesta tulee kuitenkin vielä vaikeampi, sillä hän pelaa parhaita vastaan. Omasta kokemuksestani voin kertoa, ettei maalinteko Valioliigassa ole helppoa.

“Olen kuitenkin varma, että hän onnistuu. Hän on entistä kunnianhimoisempi ja motivoituneempi Valioliigassa. Toivon, että hän pystyy toistamaan sen, minkä hän teki Mestaruussarjassa.”

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!