Advertisement

Iheanacho ja Vardy Leicesterin ase Arsenalin kaatoon? – ”Hän on terävä ja nopea”

Leicesterin tuore 25 miljoonan punnan hankinta Kelechi Iheanacho on vakuuttanut niin joukkueen kapteenin, Wes Morganin, kuin myös päävalmentaja Craig Shakespearen kiistattomalla taidollaan. Shakespeare uskoo Jamie Vardyn sekä Iheanachon löytävän yhteisen sävelen tulevan kauden aikana.

”Olemme nähneet kuinka hyvin he ovat löytäneet toisensa, hyvät pelaajat osaavat sen. Luulen tällaisen syvyyden olevan tärkeää joukkueelle.”

Iheanacho liittyi the Foxesin riveihin tänä kesänä, kun toivottua vastuuta ei irronnut Pep Guardiolan Manchester Cityssä. Vasta 20-vuotiaan nigerialaiskärjen odotetaan tuovan lisäulottuvuutta Leicesterin hyökkäyspeliin. Nuorukainen hurmasi saman tien harjoituksissa ja debyytissään, niin seuran kapteenin kuin päävalmentajan.

”Hän on todella, todella hyvä pelaaja. Hän on terävä ja nopea, ja hänellä on ilman muuta hyvä maalivainu”, Leicesterin kapteeni Wes Morgan kommentoi.

”Pidimme treeneissä harjoituskilpailua, ja hän oli minun joukkueessa. Hän onnistui upeitten maalien teossa aivan mahdottomista paikoista, mikä on todella virkistävää.

”Luulen hänen tekevän loistavaa työtä meille.”

Borussia Monchengladbachia vastaan perjantaina pelatussa harjoitusottelussa nuorukainen pääsi edustamaan Leicesteriä ensimmäisen kerran, ja avusti Vardyn toisen osuman vain minuutteja kentälle tulonsa jälkeen. Leicesterin kauhuksi tuore värväys joutui poistumaan kentältä ainoastaan 17 minuutin kuluttua loukkaantumisen seurauksena, mutta on tietojen mukaan pelikunnossa ensi perjantaina pelattavassa Valioliigan avausottelussa.

Vardyn kaksi maalia sekä Iheanachon pirteä esitys tarkoittaa hyvää Leicesterin itseluottamukselle, ja valmentaja Shakespeare on ilmaissut olevansa tyytyväinen parivaljakon esityksiin.

”He osaavat ehdottomasti pelata yhdessä”, Shakespeare hehkutti.

”Olemme nähneet kuinka hyvin he ovat löytäneet toisensa, hyvät pelaajat osaavat sen. Luulen tällaisen syvyyden olevan tärkeää joukkueelle.

”Hän on nuori, hän on hyvä maalintekijä, ja huomaa että hän osaa pelata yhteen, ja yleisesti. Hänestä tulee vain parempi ja parempi.”

”Hän haluaa kehittyä, ja haluaa pelata säännöllisesti ja toivomme pystyvämme antamaan hänelle sen.”

Leicester City aloittaa kautensa Valioliigan avausottelulla perjantaina Arsenalin vieraana. Ottelu vierähtää käyntiin Suomen aikaan kello 21:45.