Advertisement
" "

Iker Casillas pääsi sairaalasta kotiin – Ura saattaa jatkua sittenkin?

Jalkapallomaailma kohahti viime viikolla, kun FC Portoa edustava Iker Casillas sai sydänkohtauksen kesken harjoitusten. 37-vuotias espanjalaisvahti vietti sairaalassa viisi päivää, mutta pääsi maanantaina lähtemään kotiin.

“Muutama päivä sitten kävin läpi vaikean tilanteen. Se voi tapahtua milloin tahansa elämässä, mutta onneksi olen kunnossa”, Casillas sanoi Porton virallisilla verkkosivuilla.

“Olen kiitollinen ja tuntuu, että olen hyvin onnekas. Kiitos kaikille niille jotka auttoivat minua, erityisesti Porton lääkintähenkilökunnalle, jonka ripeän toiminnan ansiosta sydänkohtauksen vaikutus ei ollut niin vakava. Kiitos myös sairaalahenkilökunnalle, joka kohteli minua hyvin.

“Haluan myös tuhansille sosiaalisessa mediassa minua kannustaneille ihmisille. Tunnen oloni nyt paljon paremmaksi. Minun täytyy levätä muutama viikko tai muutama kuukausi, en tiedä, mutta tärkeintä on olla täällä.”

Casillasin agentti ehti jo viime viikolla julistaa espanjalaisvahdin pelaajauran päättyneeksi, mutta Casillas ei itse vielä lähtenyt kommentoimaan tulevaisuuttaan.

“En tiedä mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Tärkeintä on nyt se, että olen täällä ja pystyn puhumaan, miten voin ja miltä minusta tuntuu.”