Advertisement

Iker Casillasin upea pelaajaura päättyi sydänkohtaukseen? – “Hän ei tule enää pelaamaan”

Koko jalkapallomaailma säikähti keskiviikkona, kun uutismediassa alkoi tulvia tietoa siitä, että legendaarinen espanjalaisvahti Iker Casillas on saanut sydänkohtauksen.

Nykyisin portugalilaisseura FC Portoa edustava 37-vuotias Casillas sai sydänkohtauksen kesken harjoitusten ja hänet kiidätettiin sairaalaan.

– Iker tunsi olonsa huonoksi harjoitusten puolivälissä, Casillasin agentti Carlo Cutropia kertoi Marcalle.


– Hänen rintaan, suuhun ja käsiin sattui todella pahasti. Hän ei ollut tajuissaan, kun sydänkohtaus tuli. Hänelle kerrottiin asia vasta jälkikäteen.

Espanjalaisvahdilla ei ole aiemmin todettu mitään sydänkohtaukseen viittaavia oireita, joten tapaus tuli täysin puskista.

– Ikerillä oli kaikki maailman onni matkassa, koska tämä tapahtui kesken harjoitusten Porton lääkintähenkilökunnan edessä. Jos se olisi tapahtunut kotona, seuraukset olisivat olleet arvaamattomat.

Entinen Real Madrid -kapteeni on ollut keskiviikosta lähtien sairaalassa ja hänen tilansa on tällä hetkellä vakaa. Konkarivahdin agentin mukaan Ikeriä ei kuitenkaan nähdä enää pelikentillä.

– Iltapäivällä näimme jo sen Ikerin, jonka me kaikki tunnemme. Hän vitsaili ja oli iloinen.

– Hän on taistelija, koska hän ei tule enää pelaamaan. Tämä on tärkeämpää kuin maailmanmestaruuden voitto. Tämä on hänen elämänsä suurin voitto. Iker teki elämänsä pelastuksen.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!