Advertisement

Ilkay Gündogan ruoski omiaan – “Hävisimme pelin jälleen omien virheidemme vuoksi”

Kuva: TT, Robbie Stephenson

Manchester City kärsi kauden toisen tappionsa sunnuntaina, kun Wolves haki yllätysvoiton Etihadilta maalein 2-0. Vaikka City säilytti paikkansa sarjan kakkostilalla, karkasi sarjakärki Liverpool jo kahdeksan pisteen päähän.

Cityn keskikenttäpelaaja Ilkay Gündoganin mielestä tappio ei ollut vastustajan hyvyyttä, vaan manchesterilaisjoukkue voi syyttää tappiosta ainoastaan itseään.


“Valitettavasti hävisimme pelin jälleen omien virheidemme vuoksi. Tuntuu siltä, että annoimme Wolvesille kolme pistettä”, Gundogan sanoi ottelun jälkeen BBC:lle.

“Tiedämme, että kaikkia pisteitä joita olemme tällä kaudella menettäneet, emme ole menettäneet siksi, että vastustaja olisi ollut parempi, vaan omien virheiden vuoksi. Olemme itse syyllisiä näihin pistemenetyksiin. Se on asia, joka satuttaa meitä niin paljon.

“Vaikka olemme luoneet maalipaikkoja, emme ole tehneet maalia, ja kun vastustaja on tehnyt ensimmäisen maalin, meillä on ollut vaikeuksia nousta siitä.”

Manchester Cityn pelit jatkuvat kahden viikon päästä lauantaina, kun manchesterilaisjoukkue matkustaa Selhurst Parkille Crystal Palacen vieraaksi.